Breaking news

Cristian Țopescu comentează la Europa FM, Olimpiada de la Soci

loading...

Cristian Țopescu aduce, la Europa FM, Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci, din Rusia.

cristian topescu - europa fmÎn fiecare zi, în emisiunile matinal “Deșteptarea” și “O dimineață de milioane”, ascultătorii Europa FM vor afla ce se întâmplă la Jocurile Olimplice de la Soci din comentariul celei mai mai avizate voci din presa românească: Cristian Ţopescu. El va relata, în direct, cele mai importante momente ale Olimpiadei.

„Suntem onorați de faptul că îl vom avea alături de noi, în fiecare dimineață, pe Cristian Țopescu și vreau să îi urez <<Bun Venit!>> în echipa Europa FM. Nimeni nu comentează evenimentele sportive, așa cum o face maestrul Cristian Țopescu, un profesionist adevărat!”, a declarat George Zafiu, director de programe Europa FM și realizator al emisiunii matinal „Deșteptarea”, alături de Monica Anghel și Vlad Petreanu.

Cristian Ţopescu va urmări pentru Europa FM atât evoluţia sportivilor români, cât şi a celorlalți participanţi, la cea mai importantă competiţie sportivă. În fiecare zi, atât Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu, cât şi matinala Ana-Maria Tatu, din fiecare weekend, vor avea grijă să vă ţină la curent cu desfăşurarea probelor sportive şi a discuţiilor de culise pe care le naşte această ediţie a Jocurilor Olimpice de Iarnă, a cărei ceremonie de deschidere a avut loc ieri.

Delegaţia României are în componenţă 24 de sportivi, cu patru mai puţin decât la cea precedentă, de la Vancouver, obiectivul fiind o clasare în primele zece locuri la una dintre cele opt discipline la care participă românii. În toată istoria participării sale, România a obţinut la Jocurile Olimpice de iarnă o singură medalie de bronz, prin echipajul de bob două persoane format din Ion Panţuru şi Nicolae Neagoe, la ediţia din 1968, de la Grenoble (Franţa).

„Deșteptarea” cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu se aude în fiecare dimineață, la Europa FM, de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00, iar în weekend Ana-Maria Tatu aduce „O dimineață de milioane”, la Europa FM, de la 08:00 la 11:00.

loading...