Breaking news

Cristian Matt și-a făcut debutul național la TVR

Christian Matt, interpretul piesei My Love, și-a făcut debutul în muzică, la nivel național, la Televiziunea Română în cadrul matinalului ”Vară, Fete și Vedete” de la TVR 1.

christian.mattArtistul Christian Matt și-a început campania de promovare la nivel național și pe televiziuni. Prima apariție la o televiziune din România, a lui Christian Matt a fost la TVR1 în cadrul emisiunii matinale ”Vară, fete și vedete”, de vineri, 5 august.

Pentru a putea ajunge la timp, la emisiune, Christian s-a trezit la ora 4 dimineața. Tânărul constănțean ne-a declarat că a fost emoționat dar că i-a plăcut la nebunie senzația pe care a simțit-o în timpul emisiunii.

A fost o experiență unică. Îmi doresc ca senzația pe care am simțit-o azi-dimienață în cadrul emisiunii, să se repede cât mai des și cât mai curând”, a declarat Christian Matt.

În cadrul matinalui de la TVR 1, Christian a interpretat piesa ”My Love„, care a a dunat peste două milioane de vizualizări pe internet. După debutul de la TVR, în această vară, Christian Matt va fi prezent la mai toate televiziunile naționale din România, unde își va promova single-ul ”My Love”.