Breaking news

Cristian Costescu, vicecampion european la culturism, a murit într-un accident rutier

Încă o tragedie în lumea sportului românesc. Vicecampionul european la culturism, Cristian Costescu a murit duminică seară în urma unui accident rutier în care a fost implicat.

cristianCristian Costescu, în vârstă de 22 de ani, a murit duminică seară după ce s-a lovit de o mașină marca Audi, pe strada Prelungirea Ghencea dinspre strada Valea Oltului către Șoseaua de Centură. În urma impactului violent, vicecampionul european a murit pe loc. Cristi Costescu care circula din aceeaşi direcţie de mers cu mașina, încerca să facă o manevră de depăşire.

Potrivit poliției, vinovat de producerea accidentului este Adrian Lungu, șoferul mașinii Audi. Acesta  mergea azi-noapte pe strada Prelungirea Ghencea dinspre str. Valea Oltului către Şoseaua de Centură. În momentul când a vrut să întoarcă a fost acroşat de o motocicleta marca Yamaha condusă de Cristi.

Deși avea cască de protecție, culturistul a murit pe loc din cauza impactului extrem de puternic. Sportivul a fost lovit atât de tare încât nu a rămas decât cu ghidonul în mâini.

În urma efecturării testului de alcoolemie, s-a stabili că șoferul mașinii nu consumase băuturi alcoolice. Cu toate acestea el s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

Cristi era membru al trupei Flamingo Boys iar duminică seară urma să ajungă la iubita sa, în localitatea Domneşti. Cristian Costescu a fost vicecampion european în 2010 şi triplu campion naţional în 2008, 2009 şi 2010.

cristian.costescucrisscristian_motocristiancristy