Breaking news

Cristian Ciocan l-a bătut măr pe Leif Larsen, păstrându-și astfel centura de campion european

Cristian Ciocan şi-a apărat cu succes centura de campion european WBO la categoria grea, vineri seara, într-o gală profesionistă la Galaţi.

cristian ciocanBoxerul român l-a învins prin KO în repriza a 7-a pe norvegianul Leif Larsen, într-un meci programat pe durata a 12 reprize.

Ciocan a avut un meci greu timp de aproape şase reprize, a stat la bătaie cu un colos norvegian şi a încasat multe lovituri dure, dar l-a măcinat pe Larsen şi în repriza a şasea l-a trimis prima oară la podea.

Larsen a fost salvat de gong, dar în runda următoare, a şaptea, Christian ”Hammer” l-a făcut KO pe adversarul său, care a avut nevoie de intervenţia medicilor pentru a putea părăsi ringul, în faţa a 2.000 de fani în extaz aflaţi la patinoarul artificial din Galaţi.

Cristian Ciocan a obţinut a 14-a victorie la profesionişti (10 prin KO), din 17 meciuri, în timp ce Larsen a pierdut al doilea său meci (are 17 victorii, 14 înainte de limită).

”Hammer” şi-a apărat pentru a doua oară centura de campion, după în februarie l-a învins, tot la Galaţi, pe ucraineanul Aleksi Mazikin.