Breaking news

Cristian Burci, vânzătorul de copii, bagă Prima TV în faliment

Prima TV, deţinută de afaceristul Cristian Burci, cel care în anii 90 intermedia vânzarea de copii români către străini, bagă televiziunea în faliment ca să scape de plata datoriilor către stat și creditori.

cristian burci - prima tvCompania Prima Broadcasting Group SRL, care deţine licenţa audiovizuală a televiziunii Prima TV, şi-a cerut falimentul.

Cererea privind intrarea în procedură de faliment a fost înregistrată pe 6 august 2015, la Tribunalul Bucureşti, Secţia a VII-a Civilă.

Materia procesului este “faliment”, iar obiectul este “cererea debitorului art. 66 din Legea nr. 85/2014 rep. cf. disp. art. 114 indice 22 alin 1 din ROIJ”. Primul termen în acest dosar este programat pe 3 septembrie.

Compania a mai depus un alt dosar la Tribunalul București tot pe 6 august care are ca obiect “suspendare executare cerere de suspendare provizorie a executărilor silite”.

Asociatul unic al societăţii Prima Broadcasting Group SRL, care deţine licenţa Prima TV, este Graffiti Red SRL, care, la rândul său, are următorii asociaţi: Graffiti Marketing and Multimedia Holding SA – 95% şi Diana Toboşaru – 5%. Asociatul unic al Graffiti Marketing and Multimedia Holding SA este Cristian Burci.

Burci deţine televiziunea Prima TV de la sfârşitul anului 2013, când a preluat-o de la grupul german de media ProSiebenSat.1 care a vândut la momentul respectiv şi televiziunea Kiss TV şi radiourile Kiss FM, Magic FM, One FM şi Rock FM, pe care le deţinea pe piaţa audiovizualului din România, companiei Antenna Group din Grecia.

>