Breaking news

Cristi Nistor a cântat la început de 2013 cu Loredana în Israel

La început de 2013, Cristi Nistor a călătorit împreună cu Loredana, până în Israel pentru a cânta pe tărâm sfânt.

cristi nistorDupă terminarea sezonului doi de la concursului Vocea României, Loredana l-a luat pe finalistul ei Cristi Nistor cu ea în Israel la o cântare pentru comunitatea de români de acolo.

 

Cristi Nistor a fost mai mult decât încântat de propunere și mai ales de experiența trăită în Israel alături de Loredana și trupa Agurida.

Pur și simplu mă pregăteam de plecare spre Ludus, cu trenul, și am fost sunat și întrebat dacă aș vrea să particip și am ajuns să plec în Israel cu avionul. Am stat vreo 3-4 zile și am avut o singură cântare pe malul Mării Moarte. Am apucat să vizităm și Tel Aviv și orașul Sfânt, Ierusalim. Am fost și am vizitat și Zidul Plângerii și Biserica unde e mormântul lui Hristos. În anumite locuri însă nu am putut ajunge deoarece era Sabat la ei și erau închise. Plus că ne-a luat pe nepregătite o mare ploaie. Nu au fost evenimente deosebite, poate doar prezența anumitor soldați cu mitraliere la granițe, prin stațiuni, asta da ceva nou față de Saturn sau Olimp. Spre surprinderea mea chiar am fost recunoscut și felicitat de multă lume, atât dintre cei care m-au văzut la Vocea României cât și dintre cei care m-au auzit prima dată. Chiar am rămas profund impresionat să văd cum oamenii veneau și după a 3-a zi la mine la masă și își cereau scuze că mă deranjează, dar ei vor să mă felicite. Și în lift mereu mă oprea lumea la povești și mă felicitau. Foarte impresionant pentru mine, le mulțumesc tuturor”, a declarat Cristi Nistor.

După sosirea în țară, Cristi Nistor și-a făcut bagajele și a dat fuga în orașul natal, Luduș, pentru a-și vedea părinții dar și pentru câteva concerte la Mureș și Cluj.