Breaking news

Crin Antonescu s-a sinucis…politic și își poate lua adio de la președenție

Data de 4 martie 2014, va rămâne în istorie ca marțea neagră a lui Crin Antonescu, când liderul PNL s-a sinucis …politic și și-a tăiat singur craca către Palatul Cotroceni.

sebyCrin Antonescu a făcut circ în Parlamentul României și după ce l-au lăsat nervii, și-a dat demisia de la șefia Senatului, și-a luat jucăriile și a plecat cuminte, ca un elev silitor, în banca din plenul Camerei Deputaților.

Săptămâna și boacăna, la Crin Antonescu. După ce săptămâna trecută a dat PNL afară de la Guvernare, acum lasă liberalii și fără a doua funcție în stat, doar pentru că s-a certat ca o țață, cu Ponta și senatoarea PC, Cristiana Anghel. Antonescu a demonstrat marți, în plenul Parlamentului României, că îl lasă nervii și că face urât la supărare. Mai exact renunță la jucării și pleacă bosumflat acasă.

Gestul lui crin Antonescu i-a lăsat cu gura căscată pe toți parlamentarii mai ales pe cei din PNL. Care s-au văzut dați afară de Antonescu, atât din Guvern cât și din senat, și aruncați cu japca în Opoziție. Doar pentru că așa vrea Crin Antonescu care are el o strategie ascunsă prin care vrea să ajungă Președintele României. Cu siguranță Antonescu a fost sfătuit de Băsescu să aplice strategia cu Opoziția.

După ieșirea de la guvernare și demisia de la șefia senatului, urmează să plece și de la cârma PNL și Antonescu se poate pensiona anticipat din politică, căci nu îl va mai vota nici dracu pentru vreo funcție publică în România.

Demisia de marți a fost o sinucidere politică în direct, pe toate televiziunile de știri din  România.

Cu siguranță această demisie intempestivă nu va rămâne fără ecou în PNL și vor exista voci care-i vor cere lui Crin Antonescu să plece și de la șefia partidului. Pe motiv că aduce PNL la sapă te lemn.

Îl lasă fără miniștri, fără șef la Senat, fără o parte din parlamentari. Iar de săptămâna viitoare, mare parte din PNL-iștii din teritoriu vor fi dați afară pe capete de Guvernul Ponta III, ca să facă loc celor de la USD și UDMR.

Un lucru e cert, liniște în PNL nu va fi deloc, și tare mă tem că zilele lui Crin Antonescu la șefia partidului sunt ca și numărate.