Breaking news

Crin Antonescu: Nu m-am răzgândit în privința demisiei

Președintele interimar al României, Crin Antonescu a declarat, joi că nu a spus niciodată că s-a răzgândit în privința demisiei și că delcarația de miercuri seară de la Antena 3 a fost înțeleasă greșit.

Antonescu infirmă zvonurile potrivit cărora s-ar fi răzgândit în privința demisiei, dacă Băsescu se întoarce la Cotroceni.

Nu am afirmat nici aseara nici alta data ca nu mai demisionez. dacă asta este grija pricipala a dumneavoastra, nici o grija, fac ceea ce am spus că voi face. Niciodată nu am încălcat ceea ce am spus în parlamentul României sau ceea ce am spus că voi face”, a spus Crin Antonescu la Realitatea TV.

Miercuri seară, la Antena 3, Antonescu a spus că: N-am făcut o promisiune, că nu datoram nimănui. Am spus pur şi simplu domnului Băsescu că înţeleg că după referendumul acesta nu o să mai fim împreună, ori pleacă dânsul ori plec eu. Chiar după introducerea condiţiei de cvorum, am spus, da, chiar şi aşa, e în regulă, dacă nu se strâng 9 milioane de oameni să se pronunţe asupra acestei chestiuni sau dacă ia mai multe voturi Traian Băsescu, am plecat şi mă duc învârtindu-mă. A survenit acum şi acest element care dă peste cap orice condiţie de competiţie electorală, în care domnul Băsescu strigă: fugiţi, fugiţi de la urne. Evident că nu mai sunt legat de niciun angajament şi de niciun rămăşag.

Această declarație a fost înțeleasă c aun fel de răzgândeală în privința demisie, lucru infirmat de Crin Antonescu.

 

>