Breaking news

Crin Antonescu recunoaște îl vrea pe Gigi Becali în PNL

loading...

Crin Antonescu a declarat la Antena 3, că el este de acord cu candidatura lui Gigi Becali din partea PNL.

Președintele PNL, Crin Antonescu a declarat vineri la emisiunea ”La ordinea Zilei” de la Antena 3, că a discutat cu Gigi Becali despre protocolul de colaborare.

Antonescua recunoscut că el personal este de acord cu candidatua lui Becali la alegerile parlamentare din 9 decembrie, pe un loc al PNL într-un colegiu din sectorul 6.

Realitatea simplă se poate spune în felul următor: Gigi Becali m-a contactat și și-a spus dorința de a cnadida la alegerile parlamentare susținut de USL. Am luat act de aceste lucrui și i-am spus că din punctul meu de vedere lucrurile sunt deschise la o astfel de colaborare. Sunt de acord cu candidatura lui”, a spus Antonescu.

Liderul PNL  a declarat că o decizie privind colaborarea cu Gigi Becali se va lua în ședina de luni a Biroului Permanent.

Antonescu a recunoscut că a discutat despre acestă colaborare cu Becali și cu PNG, atât cu liderul PNL din sectorul 6 cât și cu Victor Ponta.

Întrebat de Radu Tudor ce părere are despre reaciile negative venite din partea unor colegi din partid, Crin Antonescu a spus că fiecare are dreptul la opinii.

Lucain Avramescu l-a întrebat pe Crin Antonescu ce părere are despre faptul că PSD a refuzat să-l susțină la parlamentare pe Adrian Sobaru.

”Eu nu am știut de intenția domnului Sobaru. Nu îmi permit să comentez în numele PSD, asta mi-ar mai lipsi. Nu pot spune decât că voi lua legătura cu domnul Sobaru să văd despre ce e vorba”, a declarat Antonescu la Antena 3.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian