Breaking news

Crin Antonescu: Coabitarea dintre Ponta și Băsescu nu a adus nimic României

loading...

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a declarat marți seară la emisiunea „Jocuri de Putere”, de la Realitatea TV, că pactul dintre Ponta şi Băsescu nu a adus niciun plus pentru România.

crin antonescuPreședintele Senatului României a mărturisit la Realitatea TV că nu este surprins de evoluția lucurilor între Ponta și Băsescu și că știa că așa va sta treaba.

„Ştiam ce se va întâmpla. Nu sunt surprins de evoluţia lucrurilor. Eu cred că această aşa-zisă coabitare nu a adus niciun plus pentru România. Ea a adus câştiguri de natură politică internă, în spaţiu mic, ca de obicei. Câştiguri exclusiv lui Traian Băsescu şi oamenilor săi. Asta nu priveşte cu nimic România. România, dacă a câştigat ceva, a câştigat la sfârşitul anului trecut o majoritate foarte solidă, în consecinţă, un guvern foarte stabil, un guvern care să aibă posibilitatea de a lua decizii majore. Toate lucrurile acestea nu au fost oferite de pactul de coabitare care, din punctul meu de vedere, nu i-a folosit decât lui Traian Băsescu„, a spus Antonescu.

Liderul PNL a subliniat că rămâne solidar cu Victor Ponta dar a ținut să precizeze faptul că pactul de coabitare l-a reactivat și reinventat pe Băsescu.

Reacția lui Antonescu vine la o zi după ce Băsescu a atacat din nou Guvernul Ponta, pe marginea privatizării CFR Marfă, acuzându-l pe premier că a plecat în vacanță la Miami cu bona copiilor.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian