Breaking news

Criminalul de la coafor, se dă nebun şi a cerut internarea în spital

Gheorghe Vlădan, criminalul de la coafor, se dă nebun și solicită să fie internat într-un spital.

Autorul atacului armat de la coaforul din zona Perla din Capitală și-a schimbat declarația dată anchetatorilor spunând că pistolul i s-a descărcat accidental.

Vineri, Vlădan a fost internat în Spitalul Penitenciarului Jilava unde va fi supus mai multor investigaţii medicale.

Gheorghe Vlădan a cerut  internarea într-un centru psihiatric în loc de privarea de libertate solicitată de procurori, el susţinând că regretă fapta şi că „nu asta a fost intenţia lui”.

Avocatul lui Vlădan a spus că atacatorul ar fi intrat în depresie din cauza datoriilor acumulate şi a restanţelor la creditele bancare, consecinţe directe ale scăderii salariului.

Avocatul a mai spus că Văldan se afla de două luni sub un tratament medical ca urmare a depresiei și că în ultimele 20 d ezile dormise doar 20 de minute.

Atacatorul a spus că arma i s-a descărcat accidental în soţia sa şi în casiera care a încercat să-l potolească. Întrebat despre rănirea celorlalte şase persoane, Vlădan ar fi susţinut că nu ştie ce s-a întâmplat, invocând o aşa-numită „ceaţă” şi neputându-şi justifica acţiunile.

Agentul ucigaş a declarat magistraţilor că a mers la locul de muncă al soţiei sale „cu intenţia de a discuta câteva chestiuni legate de închirierea unui imobil proprietate comună”. Atacatorul a susţinut că a fost „abordat” de casieră, care ar fi început să îl tragă de haină”, cerându-i să iasă afară. Mai mult, agresorul a susţinut şi că soţia sa a venit la el şi i-a băgat mâna în haină, întrebându-l dacă are pistolul la el.

Martorii care au scăpat cu viață din atentat, au declarat anchetatorilor că Vlădan a intrat calm în coafor și a spus „Lasă că vă arăt eu vouă!”, ducpă care a început să tragă în toți.