Breaking news

Criminalul craiovean:Asta e, l-am omorât! Iau zece ani pentru un prost!

Declarație stupefiantă a criminalului care l-a omorât pe elevul de la Liceul Tudor Arghezi din Craiova.

ucigas.eleviInițial atacatorul acuzat de crimă, a declarat în fața procurilor că că nu a vrut decât să-şi sperie victima. Însă pe parcursul audierilor care s-au prelungit în noapte, acesta a izbucnit și a declarat cu nonşalanţă: Ei, asta este, l-am omorât! Zece ani pentru un prost!, scrie ziarul Adevărul.

Elevul decedat în urma înjunghierii se certase zilele trecute cu fratele agresorului, care promisese că se va răzbuna. Andrei Goreci (17 ani) şi prietenul lui cel mai bun, Cristian Manea (17 ani), se îndreptau ieri după-amiază către şcoală. Cu două minute înainte să intre pe poarta instituţiei de învăţământ, Romel Voicu, un fost elev al liceului, care-i aştepta, s-a năpustit asupra lor cu un cuţit şi a lovit fără milă. Pe Andrei l-a înjunghiat în inimă, lăsându–l să se zbată într-o baltă de sânge iar pe Cristian l-a rănit. Cu toate eforturile medicilor de pe ambulanță, elevul nu a putut fi salvat.

După ce i-a înjunghiat pe cei doi elevi, criminalul Romel Voicu în vârstă de 19 ani a fugit de la faţa locului. El a primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore din partea procurorilor urmând ca în cursul zilei de azi să fie adus în fața unui jduecător cu propunerea de arest preventiv pentru 29 de zile. Pentru fapta comisă, atacatorul riscă între 15 și 25 de ani de închisoare.