Breaking news

Criminalii din UDMR continuă şantajul la adresa poporului român

Ungurul Kelemen Hunor de la partidul constituit pe criterii etnice, UDMR, ameninţă populaţia Româniai că genocidul social va fi continuat până la momentul adoptării legii minorităţilor.

SARACViitorul grupării PDL-UDMR depinde de adoptarea legii minorităţilor şi, subsecvent, de stabilirea autonomiei teritoriale pe criterii etnice, arată Kelemen Hunor, liderul ungurilor din UDMR.

Kelemen Hunor, care a devenit recent conducătorul partidului constituit pe criterii etnice, a atenţionat Guvernul Băsescu-Boc că respectarea angajamentului de trădare naţională pe care PDL şi l-a asumat, referitor la adoptarea legii minorităţilor, este absolut necesară. Aceasta este condiţia ca actuala coaliţiei PDL-UDMR să rămână la putere, cu armele îndreptate în continuare înspre români.

În cadrul unei întâlniri a ungurilor, Hunor a spus că adoptarea legii minorităţilor este prioritară şi că a venit momentul instituirii ei, mai ales că există deja un angajament făcut în acest sens de cei din PDL.
Kelemen Hunor a mai arătat că, dacă legea minorităţilor nu va fi adoptată, atunci coaliţia PDL-UDMR va fi pusă sub semnul întrebării. Adoptarea legii minorităţilor va reprezenta o probă dacă coaliţia mai are sau nu majoritate în Parlament.