Breaking news

Crima produsă de Feier Viorel la Sighetu Marmației, filmată de camerele primăriei

Feier Viorel este bărbatul care joi, la prânz a înjunghiat-o mortal pe Maria Cail, patroana unui magazin din Sighetu Marmației. Întreaga scenă a crime i a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale primăriei.

femeie ucisa la sighetMaria Cail, o femeie în vârstă de 47 de ani, a fost înjunghiată mortal, joi, de un bărbat, chiar în fața magazinului pe care îl deținea în Sighetu Marmației.

Întreaca scenă a crimei a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale Primăriei din Sighetu Marmației, ce au terminalul la Poliția Locală din Sighet.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum Feier Viorel, după o altercație cu femeia, a înjunghiat-o de mai multe ori în spate. O femeie, aflată în zonă a încercat să îi despartă pe cei doi, însă fără succes întrucât conflictul dintre cei doi a escaladat, scrie ActualMM.ro.

În ciuda loviturilor primite, victima a rămas în picioare, sprijinindu-se de un copac, în timp ce atacatorul a fugit pe o străduță lăturalnică. Însă, în câteva clipe, femeia a căzut, iar trecătorii, care au găsit-o într-o baltă de sânge, au chemat ambulanța. Din cauza rănilor suferite, femeia a murit pe masa de operație a Spitalului din Baia Mare.

Polițiștii au reușit să-l prindă pe autorul crimei, iar procurorii l-au reținut și au deschis dosar penal pe numele lui Feier Viorel.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, în data de 23.05.2013, orele 14:00, au dispus începerea urmăririi penale faţă de învinuitul FEIER VIOREL, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat şi port fără drept a cuţitului în locuri publice. Învinuitul Feier Viorel în data de 23.05.2013 în jurul orelor 10:50, în timp ce se afla pe str.A.I. din municipiul Maria S, judeţul Maramureş, pe fondul unui conflict spontan care l-a avut cu victima C.M., i-a aplicat acesteia mai multe lovituri de cuţit în zona toracelui şi gâtului, cauzându-i leziuni care au dus la deces. În cursul cercetărilor au apărut suspiciuni privind starea de sănătate psihică a învinuitului Feier Viorel, astfel că s-a luat măsura internării într-o unitate sanitară în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice, pentru a se stabili dacă la momentul comiterii faptei avea discernământ”, se arată în comunicatul de presă al Parcehtului Maramureș.


crima sighet de DejeanulRo