Breaking news

Crimă oribilă la Boboceşti. Un bărbat şi-a spânzurat cele două fiice

loading...

Dan Tudosie, în vârstă de 39 de ani, din localitatea Boboceşti judeţul Olt, şi-a ucis cele două fiice minore, prin spânzurare, după care şi-a pus capăt zilelor.

breaking-newsDublă crimă odioasă la Boboceşti comisă de un bărbat. Acesta şi-a spânzurat cele două fiice, într-o anexă a gospodăriei din Bobiceşti.

Fata cea mare era elevă în clasa a IX-a, la Liceul „Nicolae Titulescu”, din Slatina, iar cea mică era încă la gimnaziu.

După ce și-a omorât cele două fiice, Dan Tudosie s-a sinucis. Trupurile celor două fete atârnau în ștreang, alături de ele fiind și tatăl lor.

Bărbatul era cunoscut cu afecțiuni psihice, el fusese în repetate rânduri internat pe Secția de Psihiatrie a Spitalului de Urgență Slatina. Săptămâna trecută, miercuri, acesta revenise acasă după o nouă înternare pe strada Drăgănești. Socrul bărbatului spune că ginerele său a plecat din spital după ce a semnat că nu mai vrea sa stea internat.

„De la sfârșitul lunii februarie, fiica mea a intentat divorț, nu a mai rezistat să trăiască în teroare. De câteva ori a venit poliția la ei pentru că făcea scandal. Astăzi (sâmbătă – n. red.) le-a sunat pe fete și le-a rugat să treacă pe la el. De mai bine de o săptămână fata mea și cu fetele stăteau la mine. Copiii au venit la el și noi le așteptam să se întoarcă să mâncăm de prânz. Fata mea a venit după ele și a descoperit nenorocirea”, a declarat bunica fetelor, potrivit site-ului Gazeta Nouă.

Rudele lui Dan Tudosie spun că acesta era extrem violent, având dese scandaluri cu soția, dar niciodată nu s-ar fi gândit că poate fi în stare de să-şi omoare fiicele.

loading...