Breaking news

Crimă la Satu Mare. Gabriela Dorgai, actriţă a Teatrului de Nord, ucisă pe malul Someşului

loading...

Gabriela Dorgai, în vârstă de 42 de ani, actriţă a Teatrului de Nord din Satu Mare, a fost găsită moartă, luni, pe malul Someşului,  în apropierea Palatului Administrativ.

Gabriela Dorgai - crima - satu mareO celebră actriță din Satu Mare a fost găsită fără suflare, pe malul râului Someș. Actrița a fost găsită de anchetatori, pe malul râului Someș, dezbrăcată, întinsă pe spate şi încălțată doar cu o cizmă.

Poşeta actriței Gabriela Dorgai a fost descoperită de o sătmăreancă la baza digului, aceasta a dus poşeta acasă. Femeia s-a întors la locul respectiv cu o echipă de poliţişti care au verificat zona şi au găsit-o pe actriţă în vegetaţia de pe malul râului. Anchetatorii presupun că actrița ar fi fost violată şi apoi ucisă.

Prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marinela Pop, a afirmat că este cu siguranţă omor.

Cu certitudine ne aflăm în prezenţa unei infracţiuni de omor, circumstanţele în care s-a săvârşit fapta urmează să fie stabilite”, a spus prim procurorul Marinela Pop, citat de www.portalsm.ro.

Anchetatorii au găsit bani în portmoneul actriței, astfel că este exclusă varianta unui jaf.

Actorul Vasile Blaga a declarat că a văzut-o ultima dată pe Gabriela Dorgai duminică seara, la premieră: Aseară după premieră am văzut-o pe hol, stătea cum stătea ea de obicei, în momentele de nostalgie şi am întrebat-o: Ţi-a plăcut? Da, foarte mult. M-am schimbat, ne-am adunat în hol, am stat puţin. Am văzut-o foarte abătută, e ceva cutremurător. Ar fi nevoie de zeci de Dumnezei să-i pedepsească pe cei care fac lucruri rele. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Dacă cineva i-a făcut ceva, pe acel ciudat tare aş vrea să mi-l daţi mie şi săptămâni la rând i-aş smulge carnea încet, încet şi l-aş hrăni cu propria carne.

Prietenii actriţei Gabriela Dorgai spun că aceasta era sportivă, mergea tot timpul pe jos acasă, era sub tratament, suferea de o boală.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>