Breaking news

Crevedia, localitatea cu un potenţial imobiliar uriaş în jurul Capitalei

Interesul crescând al românilor faţă de zona din jurul Capitalei, a adus la extinderea zonei rezidenţiale, de la satele şi comunele aflate în imediata apropiere a Capitalei până la zone ceva mai îndepărtate.

terenuri in crevediaUna dintre zonele rezidenţiale preferate mai nou de către bucureştenii interesaţi să se retragă la casă, la aer curat şi iarbă verde, este Crevedia.

Comuna Crevedia este situată la o distanţă de 25 de kilometri de Capitală, foarte aproape de Buftea, şi mai cunoscută bucureştenilor care locuiesc în zona de nord-vest a Capitalei.

Accesul dinspre Capitală către Crevedia se face pe la ieşirea din Bucureştii Noi, prin localităţile Mogoşoaia şi apoi Buftea, iar pentru cei care nu au maşină proprie e bine de ştiut că există şi linii de maxi taxi care ajung în Crevedia, dar şi curse de autocar şi microbuz.

Mai mult decât atât, în curând linia de metrou Bazilescu – Laminorului – Străuleşti va fi finalizată, ceea ce va face accesul către oricare punct din Bucureşti mult mai facil.

Marele avantaj pentru cumpărarea de terenuri in Crevedia este, în acest moment, preţul foarte bun pentru achiziţionarea terenurilor, atât cele agricole cât şi cele cu destinaţii curţi construcţii, multe dintre ele situate în intravilanul comunei şi cu facilităţi, ceea ce uşurează foarte mult procesul de construire pentru cei interesaţi de această zona.

Un alt avantaj în Crevedia este zona de lac şi pădure, care face că peisajul general al comunei să fie foarte atrăgător.

Cât despre dezvoltarea comunei în sine, extrem de important este faptul că în Crevedia există patru şcoli şi patru grădiniţe, ceea ce asigura suficiente opţiuni pentru familiile cu copii.

E drept că situaţia canalizării sau a reţelei de apă nu este roz în acest moment, însă se lucrează la implementarea acestor îmbunătăţiri, că şi la modernizarea reţelei de drumuri publice.

Pe de altă parte, este foarte corect, în acest context, să menţionăm că problema canalizării şi a apei potabile, că şi problema drumurilor într-o oarecare măsură, există şi în zone rezidenţiale unde bucureştenii se bat pe terenuri şi case nou construite pe sute de mii de euro.

Mai multe detalii se pot găsi pe www.terenurilapadure.ro