Breaking news

Crește numărul românilor care protestează, plimbându-se cu tricouri inscripționate, în jurul Palatului Cotroceni

Tot mai mulți români încep să se plimbe prin fața Palatului Cotroceni, cu tricouri inscripționate cu mesaje adresate lui Traian Băsescu.

Ideea lansată de senatorul PNL, Ioan Ghișe, la sugestia lui Mircea Badea, aceea de a protesta la Palatul Cotrocnei, plimbându-se cu tricouri inscripționate ce conțin mesaje împotriva lui Băsescu, are tot mai mulți adepți.

Joi seară, în fața Palatului Cotroceni a venit să se plimbe și un economist, care era îmbrăcat cu un tricou alb pe care erau inscripționate următoarele mesaje: pe față: Poporul român este suveran, iar pe spate: Poporul român a decis, Băsescu e demis.

”Protestez plimbându-mă pentru că sunt un cetățean liber, într-o țară liberă, pentru că vreau să arăt și altor români timorați, că se poate să fim uniți. Ăștia 7,4 milioane de români care am votat ceva și că nu se poate să fim furați în halul ăsta”, a declarat pentru exclusivNEWS.ro, Florin Neagu, economist.

Protestatarul a declarat că a decis să își mainfeste în acest fel nemulțumirea față de faptul că Băsescu a revenit la Cotroceni, întrucât subscrie și susține ideea lui Ioan Ghișe.

Susțin proiectul lui Ioan Ghișe. Este singura șansă să mai putem remedia lucrurile în Parlament, cu majoritatea USL. Să arătăm întregii lumi că nu stăm în genunchi, nici în fața Statelor Unite, nici în fața Germaniei, nici în fața nimănui. Suntem un popor care ne-am hotărât soarta”, a mai spus Florin Neagu.

Economistul nu este singurul care a adoptat metoda cu tricoul inscripționat.

Și un tânăr s-a îmbrăcat cu un tricou alb pe care scria: ”Șmenarul e Comunist….MARȘ!”, mesajul fiind adresat lui Traian Băsescu.

Tânărul s-a îmbrăcat cu acest tricou și a început să se plimbe cu bicicleta în jurul Palatului Cotroceni.