Breaking news

Cremaliera din nylon se poate comanda online

De multe ori, fara o clema, fara un surub sau un alt accesoriu simplu un sistem intreg nu este functional si frustrarea este maxima.

Dupa cum o rochie nu poate fi purtata fara tiv sau fara fermoar, nici sistemul de automatizare porti nu poate fi pus la punct fara cremaliera din nylon, produs ce poate fi comandat de pe site-ul magazinului online S-metal.ro.

Sunt 20 de ani de cand acest magazin contribuie decisiv prin produsele, sistemele si serviciile pe care le ofera la confortul si securitatea romanilor. In mai bine de doua decenii, romanii au avut porti automatizate la fel de bune ca nemtii., ca englezii si francezii, fiindca S-metal.ro a adus tot ce a fost mai bun de peste hotare.

E minunat ca portile sa se deschida si sa se inchida automat, adica efortul sa fie minim si sa se reduca la simpla apasare pe butonul de la telecomanda!

O poarta poate cantari de la 300 de kilograme pana la 800 de kilograme si implica efort sa fie inchisa si deschisa manual.

Specialistii de la S-metal.ro furnizeaza atat seturile complete necesare pentru automatizarea portilor, cat si servicii de cea mai buna calitate.

Portile mari, grele se lasa fiind manipulate de zeci de ori manual si diferit, in functie de persoana care le inchide si care le deschide.

Automatizarea inseamna deschidere constanta, blanda, fara eforturi.

Fiind un magazin online, cumparaturile se fac de acasa si sunt livrate la adresa completata de cumparator in formularul de plasare a comenzii sau de solicitare a serviciilor.

Este suficient un dispozitiv conectat la internet si cumparatorul are acces la produsele de pe site-ul magazinului. Mai rau este ca pentru multi dintre vizitatori, piesele din stoc reprezinta tot atatea necunoscute, fiindca nu stiu la ce se folosesc.

Potentialii clienti sunt sfatuiti de specialisti ce produse sa aleaga ca portile lor sa mearga ca pe roate.

Implicarea firmei S-metal.ro in automatizarea portilor si usilor garajelor este completa. Mai intai, pe site sunt prezentate solutii de automatizare la preturi corecte si accesibile.

Apoi produsele pot fi comandate fara eforturi mari de la domiciliu.

Livrarea celor care sunt mai scumpe de 800 de lei se face gratuit, cu masina firmei, in cel mult 48 de ore de la plasarea comenzii.

Cumparatorul neinitiat in automatizare porti are la dispozitie:

-fisele tehnice complete ale fiecarui produs sau sistem. De multe ori in dreptul unei porti apare recomandarea de a fi cumparata impreuna cu un anume kit care asigura si montajul corect.

-specialistii pot fi contactati pentru consultanta.

-se poate comunica eficient cu tehnicienii bine pregatiti ai firmei prin intermediul formularului online de solicitare a automatizarilor sau telefonic.

In acest moment, multe produse sunt la reducere, iar oamenii ar trebui sa profite de acest lucru si sa faca economii, fiindca se anunta o iarna grea.

Porti automatizate inseamna porti sigure, care nu cedeaza din cauza caderilor masive de zapada si care sunt functionale si cand afara este un ger cumplit. De multe ori oamenilor le-a fost greu sa iasa din curte, fiindca pana de la poarta era inghetata si nu putea fi manevrata, iar partea de jos a portilor, aflata in zapada a fost cuprinsa de gheata.

Atat produsele, cat si serviciile sunt garantate din punct de vedere calitativ ca toata lumea sa fie pe deplin multumita.

Portile sunt din otel de calitate premium, vopsit in camp electromagnetic, iar ramele portilor si stalpii foarte rezistenti.

Si la categoria accesorii se gasesc multe produse fara de care sistemul de automatizare a portilor nu poate fi finalizat cu succes. Acestea sunt: manere, butuci/cilindri, yale, zavoare, capace si consumabile.

Produsele aduse la adresa la care cumparatorul are nevoie de ele ajung in perfecta stare, fiindca sunt transportate cu masinile speciale ale firmei si in plus, asezate in camioane de personal bine pregatit.

Romanii au mare incredere in acest magazin care a rezistat 20 de ani pe piata din Romania datorita produselor de cea mai buna calitate pe care le ofera si montajelor de calitate a sistemelor de automatizare porti.

Sunt solicitate la fel de mult si sistemele de automatizare a portilor/usilor de la garaj.

S-metal.ro este un magazin al solutiilor complete si acest aspect atrage foarte multi clienti.

Ei se ocupa de consultanta, cand cumparatorii se pierd pe site printre sisteme si piese, tot ei le livreaza la domiciliu in acelasi timp cu specialistii care vin sa le monteze.

Doritorii portilor automatizate ar fi descurajati in cazul in care de pe site-ul magazinului S-metal.ro ar trebui sa cumpere produsele, dar ar trebui sa caute singuri o masina care sa aduca marfurile la domiciliu si o alta echipa de specialisti care sa vina sa le monteze corect.

Cand o lucrare este facuta de la inceput pana la sfarsit de un singur furnizor de servicii, responsabilitatea lui este maxima.

Activitatea si produsele de pe site-ul S-metal.ro pot fi vazute in orasele mari si in satele mici, fiindca magazinul are 13 puncte de lucru impartite in toata tara.

Clientul va primi produsele de la cel mai apropiat magazin de domiciliul sau, sa nu mai astepte asa de mult.

Portile automatizate corespund exigentelor omului modern, care doreste sa fie si sigur ca nimeni nu patrunde pe teritoriul sau fara sa primeasca acceptul, dar doreste sa nu fie nevoit sa coboare de la volan, cand baga masina in curte sau in garaj.

S-metal este un magazin de nota 10 care conduce in topul portilor automatizate si care a cucerit prin tot ceea ce ofera increderea romanilor.