Breaking news

Credite IFN pentru prima afacere

Creditele IFN pentru prima afacere sunt din ce în ce mai accesate de antreprenorii români. Un număr tot mai mare de persoane aleg să își dezvolte propria afacere, însă nu este atât de ușor de realizat acest vis de a deveni antreprenor. Pentru a atinge succesul într-o afacere de abia înființată ai nevoie de resurse materiale pe care le poți accesa cu ușurință prin intermediul unui credit IFN. Lipsa surselor de finanțare, creată în parte și de băncile care de cele mai multe ori refuză finanțarea afacerilor la început de drum, reprezintă o piedică uriașă cu care se confruntă micii antreprenori.

Credite IFN – soluția ideală pentru startup-uri

În cazul afacerilor aflate la început este mai dificil să beneficiezi de un credit bancar, întrucât instituțiile financiare impun anumite clauze care sunt în dezavantajul firmelor mici. Însă, există și alte metode prin care poți să obții o sursă de finanțare pentru afacerea ta la început de drum. Un credit antreprenor oferit de Claret Credit poate fi soluția ideală pentru afacerea ta aflată la început. Creditul IFN este soluția la îndemână persoanelor care doresc să facă rost de împrumutul dorit fără prea multă birocrație și într-un timp scurt, care din anumite motive nu pot accesa un credit bancar (venituri insuficiente sau un istoric negativ în Biroul de credit). De asemenea, creditul IFN se obține într-un timp mult mai scurt față de o bancă. Creditele pentru afaceri noi pot fi accesate simplu prin intermediul unui IFN.

Creditele nebancare sunt ideale pentru afacerile de abia înființate. Se pot acorda credite pentru capitalul de lucru, pentru plata furnizorilor, stocuri de marfă, pentru salarii sau pentru acoperirea diferitelor taxe.

Condițiile acordării unui credit antreprenor sunt avantajoase, întrucât se acordă în baza veniturilor viitoare, rezultate din proiectul de investiții al companiei tale. De asemenea, poți să beneficiezi de o finanțare de până la 10 ani. Creditul se poate acorda tuturor celor care doresc să inițieze sau să dezvolte o afacere prin investitii de orice fel.

Creditul pentru prima afacere poate fi folosit pentru stocuri de marfă, plata către furnizori, plata angajaților și taxelor către stat, achiziții auto, utilaje echipamente IT sau produse specifice domeniului de activitate.

Afacerea ta merită să se dezvolte armonios de la bun început, iar un IFN îți poate oferi această oportunitate. Astfel, Claret Credit susține micile întreprinderi din România. Este posibil ca afacerea pe care vrei să o dezvolți să fie una profitabilă și să aibă un potențial imens pe viitor, însă nu ai parte de susținerea celor din jur. IFN-urile te ajută să te lansezi în lumea afacerilor și îți oferă un credit antreprenor într-un timp scurt și fără prea multă birocrație.

Credit IFN vs credit bancar

Românii au început să apeleze din ce în ce mai mult la credite din diverse motive: unii apelează la un împrumut pentru achiziționarea diferitelor electrocasnice sau a unei mașini, alții doresc poate să plece într-o vacanță, însă le lipsesc banii în acel moment. În aceeași măsură, unele persoane doresc să-și dezvolte o afacere pe cont propriu. Poate fi dificil să-ți dezvolți propria afacere, deoarece nu toată lumea beneficiază de resursele financiare necesare. De aceea se gândesc să apeleze la un credit bancar, însă condițiile de acordare nu sunt atât de accesibile. Așadar, dacă doriți să faceți un împrumut bancar, ar trebui să știți care sunt diferențele între un credit bancar și unul oferit de către un IFN.

Creditul bancar este cunoscut de majoritatea oamenilor și se obține de la bănci. Creditul bancar poate fi unul de consum sau pentru nevoi personale, în funcție de instituția care îl acordă.  De asemenea, de cele mai multe ori, băncile nu oferă un împrumut celor care un istoric negativ în biroul de credit. Pe de altă parte, un IFN nu ține cont de această condiție și oferă credite pentru cei care sunt în biroul de credit.

Creditul bancar presupune de cele mai multe ori birocrație, în timp ce procesul de acordare a creditului IFN se desfășoară într-un timp scurt, fără a fi nevoie de multe acte. De asemenea, creditul IFN se poate lua online și în câteva zile beneficiezi de suma dorită.

Alege să-ți dezvolți afacerea cu un credit IFN

Ești la început de drum și nu ai suma necesară pentru a-ți dezvolta propria afacere? Soluția ideală pentru cei aflați în această situație o reprezintă IFN-urile. Prin intermediul instituțiilor financiare nebancare scapi de lista lungă de acte care este cerută la o bancă. Gata cu documentele inutile și de timpul de așteptare îndelungat. Primești creditul în câteva zile și ai parte de consultanță financiară pentru a înțelege pe deplin care sunt condițiile pentru a fi eligibil pentru un credit antreprenor. Fiecare afacere este unică, astfel fiecare companie va avea un plan de credit personalizat. Creditele de început de afacere stimulează creșterea durabilă și o dezvoltare eficientă și sănătoasă a afacerii tale. Obiectivele IFN-ului este să ajute micile întreprinderi să-și pună afacerile în funcțiune într-un timp scurt și să se poziționeze pe piață – găsirea unei nișe proprii, identificarea potențialilor investitori. Astfel, IFN-urile te ajută să fii independent și să fii propriul tău șef!

>