Breaking news

CRBL va face parte din juriul “România Dansează”

loading...

După ce a făcut furori la “Te cunosc de undeva”, CRBL va face parte din juriul celei mai noi producții marca Antena 1, “România Dansează”.

crbl la romania danseazaArtistul declară că acest show “i se potrivește mănușă” și că abia așteaptă să vadă de ce sunt în stare concurenții: O viață asta am făcut. Am pus mâna pe microfon, pentru că voiam ca lumea sa vadă cum dansez. Am ajuns în poziția în care să fac parte dintr-un juriu în care doar dansul primează. Aici nu poți păcăli pe nimeni! Oamenii, înainte să vadă, simt! “România Dansează” va fi cel mai tare show și sunt foarte bucuros sa fac parte din juriu.

Cel mai fresh format de televiziune dedicat dansului vine în această primăvară la Antena 1.

“România Dansează” este talent-show-ul la care pot participa oameni obișnuiți, indiferent de vârstă și pasionați de orice stil de dans.

Emisiunea va fi prezentată de carismaticul Jorge, artistul care a câștigat sezonul II al programului de divertisment numărul 1 în România în 2012 – “Te cunosc de undeva”.

Audițiile pentru „România Dansează” continuă mâine la Iași (Hotel Astoria), pe 4 Februarie în Constanța (Complex Sportiv Tomis). Bucureștenii care au “dansul în sânge” pot veni la audiții pe 7 februarie la Palatul Național al Copiilor.

Românii care știu să facă show, adoră să danseze și mai ales visează să fie văzuți de o țară întreagă sunt așteptați să se înscrie la adresa casting.a1.ro.

Premiul este pe măsura talentului. Concurenții care ajung în finală vor intra în cursa pentru 50.000 de Euro.

“România Dansează” are la bază formatul “Got To Dance”, program lansat în 2009 în Marea Britanie care a ajuns deja la sezonul 4.

Succesul acestui talent –show se bazează pe emoții, senzații, trăiri toate transmise de oameni obișnuiți prin intermediul dansului.

loading...