Breaking news

CRBL le arată blondelor lui Negru, jucăria lui preferată

loading...

Miercuri seara, la Antena 1, CRBL își aduce în platou, la “Te pui cu blondele?”, jucăria de care nu se desparte niciodată. Este vorba despre kendama, o jucărie celebră la nivel mondial, de origine japoneză.

crbl - te pui cu blodneleCRBL  adat în mintea copiilor. Artistul nu se desparte nici măcar la emisiuni de jucăria lui preferată.

“Este jucăria mea preferată. De doi ani, de când am devenit pasionat de kendama, o am absolut tot timpul cu mine. Am una în mașină, una în rucsac, una acasă… E cea mai cool jucărie din ultimii ani, la nivel mondial. Kendama e o jucărie de origine japoneză, de pe vremea samurailor. Am participat deja și la un concurs de kendama, unde am obținut locul 6 din 14”, ne-a declarat CRBL.

Kendama este un joc care presupune prinderea unei mingi de lemn în anumite cavități ale corpului lemnos. Cupele au diferite dimensiuni și poziții prin care se marchează dificultatea jocului.

Ediția de miercuri a celui mai longeviv quizz-show al momentului îi va aduce în fața telespectatorilor pe Alina Eremia, Cezar Ouatu și CRBL care se vor confrunta, pe teme de cultură generală, cu “armata” celor 50 de blonde.

Care dintre cele două “tabere” va ieși câștigătoare, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 15 iulie, de la ora 21.30, numai la “Te pui cu blondele?”, quizz-show-ul prezentat de Dan Negru.

loading...