CRBL a lansat la Radio 21, noua lui piesă „România nu-i jucăria ta”

CRBL a lansat, astăzi, în premieră, noua lui piesă „România nu-i jucăria ta”, la Radio 21! El a fost invitatul matinalilor Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando.

crbl - radio 21CRBL a mărturisit că a ”furat” piesa din studioul muzical pentru a o putea lansa în premieră și în exclusivitate la Radio 21.

„Am răpit, practic, piesa din studio și am difuzat-o, astăzi, pentru prima oară la radio. Sunt mândru că sunt român și vreau ca starea și mesajul meu să ajungă la cât mai mulți oameni. Varianta finală a piesei va fi gata pe 1 decembrie și va fi lansată oficial, odată cu clipul, de Ziua Națională. E și ziua trupei Simplu. Am în minte piesa asta de câțiva ani, am lucrat mult la ea și sunt fericit că în sfârșit iese la lumină”, a spus CRBL.

“Nu sunt vreun mare rapper sau vreun mare patriot și nu vreau să creadă lumea că numai asta voi cânta de acum încolo. Eu pun, însă, mare preț pe mesaj și este foarte important pentru mine ca acest mesaj să ajungă la toți românii.“, a completat CRBL. El a povestit și despre relația lui de prietenie cu Dj Andi. “Au trecut 13 ani de când ne-am cunoscut. Am făcut și niște piese cool împreună”, a mărturisit artistul.

Piesa lui CRBL nu a fost, însă, singura premieră de astăzi: matinalii organizează cea mai ieftină paradă militară de 1 Decembrie, din istoria României.

În timp ce autoritățile au anunțat repetiții, în această dimineață, pentru parada militară de Ziua Națională –  care costă de 5 ori mai mult decât cea de anul trecut, PatruLA 21 a defilat cu cea mai ieftină tehnică militară disponibilă pe piață: forțe navale, terestre și aeriene de jucărie.

Matinalii împreună cu CRBL au trecut cu tancurile și TAB-urile pe sub Arcul de Triumf, construit cu multă imaginație în studioul Radio 21.

>