Breaking news

CRBL, îndopat cu gumă de mestecat pentru un rol la Te cunosc de undeva

Te cunosc de undeva! se apropie cu paşi repezi de marea finală, iar cei opt concurenţi trăiesc emoţiile competiţiei mai mult ca niciodată. Doar o singură săptămână îi mai desparte de momentul desemnării marelui câştigător.

Până atunci însă, câştigătorul primului sezon al emisiunii, CRBL, va mai avea de trecut peste un hop sâmbăta aceasta.

Îndrăgitul cântăreţ s-a trezit cu o provocare incredibilă în rolul Snap.

Pentru a putea interpreta melodia “I’ve got the power”, CRBL a făcut un gest pentru care şi-a cerut scuze faţă de mama lui. A mestecat o cantitate foarte mare de gumă pentru a putea reda impecabil rapul din piesă.

Mamă, te rog eu frumos, să nu te superi pe mine. Ştii că nu mănânc gumă la televizor. Ştii că sunt foarte bine educat, dar guma am primit-o de la domnul Aradits. Am fost obligat să mănânc şase gume, câte mi-a dat. Domnul Aradits credea că nu ştiu cum să pronunţ engleza aceea, aşa că mi-a dat gumă. Într-adevăr este un exerciţiu pentru cei care nu ştiu să facă rap, mai ales într-o engleză old school. Trebuie gumă de mestecat, adică un fel de “cu prune în gură” în expresia românească””, a spus CRNL în emisiune.

Cum s-a descurcat CRBL în rolul Snap şi care sunt cei patru finalişti de la Te cunosc de undeva! rămâne de văzut sâmbăta aceasta, de la 20.30, la Antena 1.

>