Breaking news

CRBL, cu soția la Paris, la concertul lui Beyonce și Jay Z

loading...

CRBL i-a pregătit o mare surpriză Elenei, soţia lui, şi, week-end-ul trecut, a dus-o pe această la concertul lui Beyonce şi al lui Jay Z, de la Paris.

crbl - parisCRBL și-a răsfățat soția cu o deplasare fulger în capitala Franței, ca să vadă împreună concertul celebrilor artiști Beyonce și Jay Z.

Pentru că la noi în casă există icoană lui Beyonce la care ne închinăm şi chiar a lui Jay Z lângă, am vrut să-i fac o surpriză Elenei şi, pentru că îşi dorea foarte mult, am dus-o sâmbătă, la Paris, la concertul celor doi. A fost ultimul concert din acest turneu al lui Beyonce şi Jay Z, iar ei au ales acest oraş, singurul din Europa, pentru că acolo s-au cununat şi pentru că jumătate din staff-ul lui Jay Z e din Paris. Concertul a fost incredibil! Astfel, am mulţumit-o pe Elena, mi-am spălat păcatele, că să zic aşa, trecute şi viitoare“, povesteşte CRBL.

Lui CRBL îi pare rău că nu a mai găsit biletele cele mai scumpe, care aveau preţul cuprins între 1.700 şi 2.500 de euro pentru că, la acest tarif special, beneficiai de un tratament extraordinar, în plus aveai ocazia să iei masă cu cele două staruri.

“Erai preluat de la intrare, cu limuzina, covor roşu, hostesse, aveai un preparty, vedeai tot concertul de la zona VIP, aveai acces în backstage, puteai face poză cu Beyonce şi Jay Z, primeai autograful lor personalizat şi, atenţie, serveai masă alături de ei. Mă oftic pentru că nu am putut să cumpăr aceste bilete, a fost un număr limitat, de 45 de bilete maximum, care s-au dat instantaneu. Însă nu mă las şi, dacă aş putea vreodată să-i fac Elenei această surpriză, ar fi senzaţional“, mai spune el.

În cele două zile cât au stat la Paris, Elena şi CRBL au apucat să vadă La Defense, Arcul de Triumf, Luvru.

Iar Elena s-a întâlnit, cu totul întâmplător, cu cele trei verişoare ei – una stă în Germania, una la Paris, altă la Londra. Nu se văzuseră de opt ani. A fost o altă întâmplare incredibilă pentru ea“, conchide artistul.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>