Breaking news

CRBL a făcut verighetele pentru mirii de la “Poftiţi de vă iubiţi”

loading...

Luni şi marţi, de la ora 20:30, în cea dea două ediţie a show-ului “Poftiţi pe la noi! Poftiţi de va iubiţi!”, Nea Marin alături de Diana Munteanu, Rona Harner, CRBL şi Speak organizează nunta a doi tineri cu dizabilităţi fizice.

crbl verigheteUna din marile surprize pe care aceştia le pregătesc pentru Elena şi Cosmin, cei doi miri, va fi legată chiar de verighetele pe care urmează să le poarte pentru tot restul vieţii.

Nea Marin a cerut ajutorul unei bijuterii din Piteşti care s-a oferit să lucreze bijuteriile. Aflat acolo, CRBL a ţinut să-şi exerseze şi el talentul de bijutier şi, cu puţin ajutor, a lucrat singur cele două inele.

Procedeul nu este deloc simplu, prelucrarea aurului necesită forţă, migală şi mare atenţie la detalii, însă vedetă s-a descurcat exemplar, reuşind să-i impresioneze până şi pe proprietarii magazinului.

Speak nu a stat nici el deoparte, ci a făcut un lingou de aur. Pentru efortul depus, dar şi pentru priceperea lor, vedetele au fost răsplătite cu câte un cadou, Rona primind un medalion inscripţionat cu numele ei, iar Diana o pereche de cercei.

speak verighete

loading...