Breaking news

CRBL și-a lansat un nou singel intitulat “K-Boom”-VIDEO

Noul single, al lui CRBL se numește “K-Boom” (In aer) și este compus și produs deMoga, dar scris împreună cu interpretul.

CRBL le propune fanilor un nou single la început de toamnă, care să îi facă să se simtă liberi…în aer liber.

CRBL.Totul a pornit de la un concurs pe care l-am făcut pe Facebook cu titluri de piese, și am promis să compun niște melodii cu titlurile cele mai votate. K-Boom e unul dintre ele și când am zis acest nume m-am gândit instant la CRBL, nu stiu de ce !? 😉 Și într-o dimineață, mergând pe bicicletă către studio, am compus refrenul. Am ajuns la studio am pus un beat, am ales niște acorduri și l-am sunat pe CRBL, care a venit în 10 minute. Pot spune și poate confirma că a fost dragoste la prima audiție.”, declara amuzat Marius Moga.

La rândul lui, CRBL mărturișeste că demult nu a fost mai surprins și mai mulțumit de rezultatul final.

Sunt perfecționist și întotdeauna mai găsesc ceva de schimbat sau îmbunătățit, dar de această dată, când am auzit piesa surpriza a fost totală”, spune artistul, referindu-se inclusiv la prima strofă.

Vă spun sincer că nici eu nu aș fi putut scrie mai bine despre mine, așa cum a făcut-o el, sintetizând și evoluția carierei mele”, adaugă CRBL, care a participat la compoziție cu un set de versuri pe care le-a compus pe când se afla în vacanță în Antalya, împreună cu soția lui. Și nu oricând, ci la 5 dimineața când nu avea somn și a iesit din hotel să vadă răsăritul, care s-a dovedit o reală inspirație.

Nu credeam că voi face neapărat ceva cu acele versuri, dar iată că s-au potrivit perfect și abia aștept să ascultați și voi piesa”, a încheiat CRBL.

Vocea feminină din “K-Boom” aparține artistei Helene, care a mai colaborat în producțiile deMoga.