Breaking news

Crăciun și Revelion ca-n povești doar la Bavaria Tour găsești

Sărbătorile de iarnă bat la ușă. Românii care vor să-și petreacă finalul de an pe meleaguri europene, fie în Germania, Austria, Ungaria, Spania sau Portugalia, au la dispoziție oferta de călătorie puse la dispoziție de Agenția de turism Bavaria Tour.

vacanta-craciunRomânii pot petrece Crăciunul, timp de trei zile, în stil nemțesc în celebra Piață de Crăciun din Munchen.

Sejurul de trei zile pornește de la București, cu avionul companiei Tarom, iar cazarea este asigurată la Hotel Imperial. Pe lângă turul panoramic al orașului Munchen, vizitatorii vor avea parte și asistență turistică în limba română dar și Asigurare Medicală şi STORNO.

Piața de Crăciun din Munchen se organizează anual în Marienplatz – PiaţA Primăriei. Această piaţă de Crăciun este la fel de veche precum berăriile pentru care Munchen-ul este renumit şi este una dintre cele mai frumoase Pieţe de Crăciun din Germania. Prețul pachetului pentru sejurul de trei zile petrecute de Crăciun la Munchen este de 304 euro.

Românii pot alege să petreacă Crăciunul și la Budapesta, sejurul de trei zile costă doar 127 de euro. Transportul în capitala Ungariei se face cu autocar clasificat pentru curse internaţionale. Cazarea și micul dejun sunt asigurate la Hotel de trei stele în Budapesta.

Sejurul de trei zile include un tur al orașului, vizită în Piața de Crăciun din Budapesta, cât și o excursie opțională la Palatul Godollo Kiralyi, reşedinţa de vara a familiei regale austrice. După care, vizita continuă cu Ferma Fraților Lazăr unde turiștii vor fi întâmpinați de gazde cu preparate ţărăneşti şi băuturi. În plus, turiștii vor putea admira un spectacol de echitaţie oferit de caii lipiţani ai acestor campioni mondiali.

Cei care vor să vadă timp de patru zile, cum se sărbătorește Crăciunul în alte trei țări, pot alege itinerariul care pornește de la București către Piața de Crăciun din Viena, de aici la Bratislava și mai apoi în Piața de Crăciun Budapesta. Sejurul de patru zile în trei țări costă doar 147 de euro.

Cu 195 de euro puteți realiza un itinerariu de șapte zile prin Piețele de Crăciun  din Budapesta, Praga și Viena. Deplasarea se face cu autocarul iar cazarea este asigurată la hoteluri de patru stele în Budapesta și Viena.

Dacă preferați să vă petreceți Crăciunul la Praga, veți scoate din buzunar pentru un sejur de patru zile, doar 224 euro.

După o ofertă așa de generoasă pentru petrecerea unui Crăciun ca-n povești, urmează oferta de revelion pentru a trece cu bine în noul an.

Dacă doriți să petreceți Revelionul în Austria, pentru un sejur de 6 zile la Viena, veți plăti doar 273 de euro.

Românii care doresc să treacă în noul an la temperaturi de plus 20 de grade, pot alege oferta de Revelion în Maroc pentru un sejur de 10 zile, contra sumei de 960 de euro.

Un Sejur de 8 zile, pentru a petrece Revelionul în Portugalia, veți plăti doar 642 euro.

În timp ce un sejur de 8 zile la Costa del Sol, de Revelion în Spania, costă 439 euro.