Breaking news

Cove se judecă cu fosta soție pentru custodia copilului

loading...

Vedeta Kanal D, Gabriel Coveșeanu, trece prin momente foarte dificile în viața personală. Invitat în emisiunea “Drept la țintă”, Cove i-a mărturisit lui Mădălin Ionescu că este primul și ultimul interviu referitor la conflictul în care este implicat cu fosta soție, Maria Movileanu.

Drept la tinta - Madalin Ionescu si Cove 1Maria și Gabriel au un băiețel de numai 1 an și 8 luni, pe Bogdan Matei din căsătoria care a durat mai puțin de un an și jumătate.  Maria Movileanu îl acuză pe fostul soț de violență, atât în timpul căsniciei cât și după divorț, iar acum, a început lupta în instanță, pentru custodia băiețelului lor.

“Eu o înțeleg și pe Maria, pe fosta mea soție. Nu este puțin lucru ca la 25 de ani să rămâi o femeie singură, cu un copil. Este dificil. Este greu. Trece printr-o perioadă grea. O înțeleg. Ceea ce nu pot să înțeleg este de ce a fost nevoie să spună neadevăruri. Un singur lucru vreau să spun: în viața mea nu am lovit pe nimeni. Niciodată, că a fost bărbat sau femeie, nu am lovit pe nimeni cu pumnul sau cu pumnii în cap.” a mărturisit Cove, în emisiunea “Drept la țintă”.

 Dacă la botezul copilului lor, cei doi părinți erau foarte fericiți și îndrăgostiți, acum cei doi par a fi cei mai mari dușmani.

“Am decis să cer în instanță dreptul de a avea acces la copilul meu, drept care mi-a fost permanent limitat și îngrădit de fosta soție. Ea și ceilalți trebuie să înțeleagă un singur lucru: sunt un bărbat care își iubește copilul și nu îmi doresc nimic altceva pe lumea asta decât să pot sa am acces la copilul meu” a spus Cove, în exclusivitate, lui Mădălin Ionescu, în emisiunea “Drept la țintă”, la Kanal D.

La final Cove a ținut să precizeze:

Eu am fost crescut cu respect și, am credința că pentru fiecare om, în mod special pentru un copil, că mama este tot ce poate fi mai sfânt pe lumea asta. Eu niciodată, indiferent de ce s-a întâmplat și de cum au stat lucrurile, n-am să spun nimic de rău de mama copilului meu”, a declarat Gabriel Coveșeanu.

loading...