Breaking news

Cote pariuri Portugalia la Cupa Mondială

Cupa Mondială cu numărul 22 din Qatar va fi cu siguranță unul dintre cele mai urmărite evenimente fotbalistice din ultimii patru ani. Este prima dată când acest campionat se va desfășura într-o țară arabă, majoritar musulmană, cu mare pasiune pentru fotbal și întreceri fotbalistice.

La meciuri participă 32 de echipe de pe 6 continente, din Europa. Africa, Asia, America de Sud, America Centrală, America de Nord și Caraibe și Oceania. Pentru toate cele 60 de întreceri programate până la final, găsești informații pe Betfair cote pariuri cupa mondiala.

La competiție vor participa cele mai valoroase echipe din lume, unele dintre ele, precum este și Portugalia, fiind de la început favorite în grupe și candidate cu reale șanse de succes la una dintre finale. Tocmai de aceea câteva informații preliminare despre evoluția de-a lungul timpului la campionatele anterioare și forma echipei actuale, pot fi de ajutor celor care vor să facă pronosticuri și care pariază pe meciul de la Cupa Mondială Coreea de Sud v Potugalia.

De ce ai paria pe echipa națională Coreea de Sud?

Echipa națională de fotbal a Coreei de Sud este reprezentanta unui stat asiatic care a obținut cel mai bun rezultat la un Campionat Mondial, ajungând în semifinalele ediției din 2002, pe care a organizat-o în colaborare cu Japonia. La acea ediția a reușit să învingă echipele mult mai bine cotate, ale Portugaliei, Spaniei și Italiei.

Echipa este antrenată de principalul Paulo Bento și de antrenorul secund Kim Tae-Young. Căpitan este Koo Ja-cheol. Este o echipă puternică, luptătoare și foarte motivată. De aceea, nu este exclus să asistăm și anul acesta la o surpriză în grupa H, grupă în care Coreea de Sud se va întâlni cu Portugalia, Ghana și Uruguay. Cu siguranță este una dintre favoritele grupei.

De ce ai paria pe echipa națională a Portugaliei?

Portugalia este una dintre echipele cu prezența cea mai remarcabilă la Cupa Mondială. În cele 6 ediții la care a participat a reușit performanțe deosebite, cea mai bună fiind cea din 2006, când a jucat în finala mică. Prezența în echipă a celebrului Cristiano Ronaldo, care este de altfel și căpitan, este o garanție în plus că avem de-a face cu o selecționată de forță, ce poate obține rezultate importante.

Confruntările din grupa H o dau ca favorită în grupă. Însă nu trebuie să subestimăm echipa din Coreea de Sud, care este și ea foarte puternică și în formă.

Dacă vrei să afli ultimele cote despre întâlnirile programate în Cupa Mondială din Qatar, cele mai importante platforme de pariuri online dispun deja de pagini dedicate evenimentului și fiecăruia dintre meciurile din grupe. Datele prezente pe site-uri relevă situația, așa cum este apreciată în clipa de față de cele mai importante agenții de statistici și evaluări.

Pentru a paria pe platformele online trebuie să-ți deschizi un cont de utilizator. Validarea și activarea acestuia necesită anexarea unor documente care să ateste vârsta și legalitatea accesului la jocurile de acest tip, care și online se supun acelorași reglementări generale. Jocul la pariuri sportive este doar pentru cei cu vârsta peste 18 ani.

>