Breaking news

Coșurile cadou FineStore, inspirația pentru cele mai potrivite alegeri corporate de sărbătorii! Un gest valorează mai mult decât o mie de cuvinte! 

Începe goana după daruri de Crăciun și orice antreprenor știe că este momentul să se gândească la cadouri corporate. FineStore este și în 2023 locul în care găsești inspirație și prețuri imbatabile la coșuri cadou elegante și aromate, potrivite pentru această ocazie.

Cadourile corporate sunt mai mult decât un gest care trebuie bifat. Iar pentru că Moș Crăciun are nevoie de ajutoare, FineStore vine în întâmpinarea antreprenorilor generoși, care vor să-și arate aprecierea la sfârșit de an, cu nenumărate variante de coșuri cadou potrivite pentru angajați, parteneri de afaceri cu vechime sau colaboratori ocazionali.

Un coș elegant, bogat, cu gustul Crăciunului este un semn ideal de recunoștință pentru partenerii serioși de afaceri. Selecția de băuturi savuroase, de la branduri renumite, precum Mozart, Foss Marai, Ronco di Sassi sau San Martino, panettone aromat, ciocolata fină și dulciurile sofisticate satisfac toate gusturile si tocmai de aceea reprezintă ideea perfectă de cadou la ceas de sărbătoare.

Partenerii de afaceri care îți sunt alături la bine și la greu merită din plin un semn de apreciere de sărbători. Alege din oferta variată de coșuri cadou sofisticate, ce pot fi savurate în doi sau chiar de o familie întreagă, și vei aduce cu siguranță zâmbete pe fețele celor la care te-ai gândit când ai făcut alegerea.

Vrei să faci un cadou personalizat unui partener cu greutate? Mergi la sigur cu o sticlă de rom AH Riise, din Danemarca.

Urează “Sărbători fericite!” în stil franțuzesc, cu o sticlă elegantă de coniac Frapin, a cărui aromă cu totul aparte, împletită cu noblețea ce îi definește gustul, l-a transformat într-un deliciu multiplu premiat.

Pentru doamne, vinul spumant Canevel, cu buchete sublime și o efervescență ce surprinde simțurile, poate reprezenta o alegere sofisticată și inspirată, dar puteti “risca” și cu un lichior fin sau o sticlă de gin G’Vine aromat. De asemenea, o șampanie Gosset, de la cea mai veche casă de vinuri din regiunea Champagne, este un cadou cu efect garantat, grație gustului suav și proaspăt, buchetului complex, efervescent și catifelat în acelasi timp.

E mai greu să faci un cadou corporate personalizat, dar nu imposibil, poți face alegeri în funcție de target: cadouri bărbați, cadouri femei, cadouri de Crăciun pentru șefi etc. Pe FineStore găsești cadouri pentru toată lumea, dar și idei pentru barul de acasă, care are cu siguranță nevoie de un refresh înainte de startul sărbătorilor! Vinuri alese, vodka Crystal Head, rom Flor de Cana, gin June by G’Vine, lichior Shanky’s Whip, whisky Tomintoul, tequila Padre Azul sau băuturi tradiționale românești sau străine – găsești de toate, pentru toate gusturile și toate buzunarele. Livrarea se face rapid, prin curier, iar transportul este gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 199 de lei, pe tot teritoriul României. Fă-ți o favoare și evită aglomerația din magazine în sezonul cadourilor. Cele mai inspirate daruri sunt la un click distanță!

>