Breaking news

Costel Gâlcă este noul antrenor al echipei Steaua București

loading...

Costel Gâlcă este noul antrenor al echipei Steaua București, după ce săptămâna trecută, Laurenţiu Reghecampf a demisionat și a plecat în Arabia Saudită, la Al Hilal.

costel galca - antrenor steauaSteaua are de azi un nou antrenor. Costel Gâlcă, fost internațional, recunoaște că încă nu știe numele fotbaliștilor din lotul Stelei.

M-am înţeles cu domnul Becali. Nu a fost o negociere grea, este, după cum ştiţi, comunicativ şi sper să avem o colaborare foarte bună. Primul obiectiv este calificarea în Champions League, apoi câştigarea campionatului”, a spus Costel Gâlcă.

Noul antrenor al echipei din Ghencea a negat că Nicolae Dică va face parte din stafful său şi a dat asigurări că problema restanţelor financiare pe care le au jucătorii stelişti se vor rezolva curând.

Constantin Gâlcă urmează să semneze, în cursul zilei de mâine, contractul care-l va lega de clubul nostru pentru perioada următoare.

În vârstă de 42 de ani, Gâlcă a evoluat la Steaua în perioada 1991-1996, reuşind să câştige patru titluri de campion şi o Cupă a României.

După plecarea de la Steaua, a jucat în Spania, la Real Mallorca, Espanol Barcelona, Villarreal, Real Zaragoza, Almeria şi Gimnastic Tarragona.

La echipa naţională, a avut 68 de prezenţe, reuşind să marcheze patru goluri. El a participat la turneele finale ale Cupei Mondiale din 1994 şi 1998 şi ale Campionatului European din 1996 şi 2000.

În ultimul an, Gâlcă a fost selecţionerul echipei naţionale sub 17 ani a României, iar înainte a pregătit formaţia secundă a clubului Almeria din Spania

loading...