Breaking news

Cosmin Seleşi, record național în teatru! Are 11 spectacole într-o singură seară

Cosmin Seleşi, prezentatorul show-ului „Te cunosc de undeva!”, a cărui finală va avea loc sâmbăta aceasta, de la 20:30, la Antena 1 se pregăteşte intens pentru un adevărat maraton de teatru.

Cosmin SelesiAlături de Ana Mărgineanu şi Peca Ştefan, în compania cărora a fost în turneu în lumea întreagă, Cosmin Seleşi revine pe scenă într-un nou proiect teatral, INSIDE, un concept PopUp Theatrics, adică un spectacol cu caracter site-specific (inspirat de un loc anume, creat pentru acel loc și derulat o singură dată), ce va avea premiera pe 17 mai la Muzeul Național al Ţăranului Român.

Timp de 5 zile, în fiecare seară, echipa INSIDE va juca nu mai puţin de 11 spectacole, câte unul la fiecare 20 de minute, INSIDE dezvăluind spațiile private ale MȚR unui număr restrâns de spectatori, în același timp – mai exact, doi.

Publicul va avea acces în spații fziciepe care altfel nu ar avea ocazia să le vadă, cât și la cele metaforice, la vocea interioară a personajelor, pe care le va auzi cu ajutorul unui TELEFON MOBIL.

La intrare, fiecare spectator va primi un telefon şi va fi invitat să-l folosească. Telefonul mobil este cheia principală de acces către înţelegerea spectacolului. Fiecare pereche de spectatori este ghidată de vocile “Dinăuntru”.