Breaking news

Coşmarul Sharapova s-a produs şi la US Open. Simona Halep, învinsă din nou de Maria Sharapova

loading...

Simona Halep a încasat marţi dimineaţă, o înfrângere usturătoare în primul tur la US Open. Românca a fost învinsă în trei seturi de către rusoaica Maria Sharapova.

halep simonaHalep nu a reuşit nici de această dată să o învingă pe rivala sa, Maria Sharapova. Rusoaica, venită după o suspendare de un an şi o pauză de accidentare de circa o lună de zile, a făcut un meci fantastic. A jucat la fel ca în vremurile sale bune şi a învins-o pentru a şaptea oară consecutiv pe Simona Halep.

Românca a pierdut primul set cu 4-6, l-a câştigat pe cel de-al doilea cu 6-4, după ce a reuşit o revenire fantastică de la scorul de 1-4. Însă jocul lui Halep s-a prăbuşit în setul trei, unde a fost condusă cu 3-0, 5-2, şi 5-3, scor la care a ratat o minge de re-break care ar fi readus-o în meci.

Sharapova s-a impus în decisiv cu 6-3, după două ore şi 43 de minute de joc. Halep este eliminată astfel încă din primul tur la US Open 2017 şi ratează complet finalul sezonului de hard de pe continentul american.

Aflată la doar şase puncte distanţă de locul unu mondial, în clasamentul dat luni publicităţii, şi pe primul loc în clasamentul itnermediar live WTA, Halep va difera foarte greu această înfrângere. Întrucât va pierde uriaşa şansă de a deveni oficial numărul unu mondial dar are toate şansele să pice de pe locul doi, până pe poziţia patru sau cinci, la final de US Open 2017.

loading...