Breaking news

Cory Monteith, starul serialului Glee, a murit din cauza unei supradoze de heroină

Actorul canadian Cory Monteith, starul serialului ”Glee”, găsit mort weekendul trecut într-un hotel din Vancouver, a murit din cauza unei supradoze de alcool şi droguri, în special heroină.

cory  MonteithDrogurile i-au curmat viața tânărului actor canadian care se afla pe culmile succesului în cetatea filmului american.

Potrivit rezultatelor necropsiei, Cory Monteith a consumat alcool și droguri, combinație care i-a fost fatală.

În acest punct (al anchetei, n.r.), dovezile indică faptul că a fost un accident trist şi tragic. Decesul a fost cauzat de un cocktail de droguri, în special heroină, şi de alcool”, a declarat Barbara McLintock, purtătoarea de cuvânt a Biroului de Medicină Legală din Vancouver.

Ancheta medicilor legişti va continua şi până la finalizarea ei nu vor mai fi făcute declaraţii oficiale, la cererea familiei actorului.

Devenit celebru în America de Nord cu rolul Finn Hudson, un licean sportiv şi cântăreţ în serialul de succes „Glee”, actorul Cory Monteith, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică într-o cameră de hotel din Vancouver, un oraş de pe coasta vestică a Canadei.

Actorul din acest serial muzical difuzat de postul Fox, care are un succes uriaş în Statele Unite, s-a internat în luna aprilie într-un centru de dezintoxicare.