Breaking news

Corneliu Morandini, primul inginer IT care are șanse să apară pe coperta revistei Men’s Health

Celebra revistă Men’s Health este pe cale să stabilească o performanță în România: să aibă pe copertă primul inginer IT. Și asta grație corpului lucrat în ultimii nouă ani de zile în sala de forță.

Absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare, Corneliu Morandini, vrea să spargă mitul potrivit căruia ”șoarecii de birou” nu au grijă de corpul lor.

Și pentru a distruge acest mit, Corneliu s-a înscris în competiția Men’s Health pentru desemnarea noului model ce va apărea pe coperta celebrei reviste.

Am practicat baschetul încă de la vârsta de 10 ani. Din cauza unei accidentări la spate, nu am putut continua la un nivel profesionist. Sport fac de când sunt mic, dar de sală, la modul serios, m-am apucat în anul 2003. Sunt un cititor al rervistei, așa am aflat despre concurs. Nu eram decis să particip, dar m-au convins prietena și un prieten fotograf, Radu Sinisteanu”, a declarat Corneliu Morandini pentru exclusivNEWS.ro.

În concurs s-au înscris în jur de 120 de concurenți, iar în semifinale, în urma votului pe site-ul revistei, au mers primii 15, printre care și Corneliu Morandini.

Toți cei 15 finaliști au fost analizați atent de un juriu exigent care a ales ca mai departe în marea finală să meargă doar 6.

Corneliu Morandinii se numără printre cei șase finaliști și este la un pas de a câștiga competiția și să apăară pe coperta celebrei reviste.

Ca și toti ceilalți concurenți, îmi doresc să ajung pe copertă. În primul rând pentru a demonstra că și un om ”normal” poate concura cu cei mai buni din domeniu și poate inspira pe alții”, a mai spus Corneliu Morandini.

Câștigătorul se va desemna în urma votului de pe site-ul revistei cât și în urma votului juriului. Votul pe site-ul revistei Men’s Health se desfășoară până pe data de 3 decembire 2012.

După primele zile de vot, Corneliu Morandini se clasează pe primul loc, însă are nevoie în continuare de votul tău pentru a rămâne în cărți pentru coperta revistei.

Foto: Radu Sinisteanu

:)
>