Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani

Cornelia Catanga, celebra artistă de muzică lăutărească, a murit, vineri dimineață, la Spitalul Universitar. Catanga avea doar 63 de ani şi era infectată cu noul coronavirus.

Soţul Corneliei Catanga a sunat-o vineri dimineața pe jurnalista Mara Bănică pentru a-i da nefericita veste.

M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău,că  nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut t testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat. Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat“, a declarat Mara Bănică la Antena 3.

În vara lui 2019, artista a suferit un stop cardio-respirator şi avea montat un stent la inimă.

Cornelia Catanga s-a născut în anul 1958, în satul Zeletin, județul Buzău. În 1979, Catanga cântă pentru scurt timp alături de Romica Puceanu, iar în 1985 are primul spectacol la Sala Polivalentă (spectacol de comedie cu momente muzicale, alături de Stela Popescu și Alexandru Arșinel).

>