Breaking news

Cornel Ţălnar, numit antrenor principal la FC Dinamo

loading...

La o zi după demisia lui Dorinel Munteanu din funcția de antrenor al lui Dinamo, Cornel Ţălnar a fost numit pe banca tehnică.

cornel talnarÎncepând de vineri, Cornel Țălnar este noul antrenor principal al FC Dinamo Bucureşti.

Cornel Ţălnar a semnat un contract cu FC Dinamo Bucureşti pentru un sezon şi jumătate, până la 30.06.2014, programând reunirea lotului dinamovist pe 8 ianuarie 2013.

Cine mă cunoaşte ştie că nu mi-e teamă de muncă sau de situaţia din clasament. Nu voi comenta niciodată ce a fost în urmă pentru că important este doar viitorul.  Sunt o fire optimistă, sunt crescut cu mentalitate de învingător şi sunt convins că Dinamo va fi din nou o echipă competitivă cu care suporterii să se mândrească. Rămân la părerea că Dinamo are jucători de valoare, are potenţial să facă performanţă.  Nu-mi plac jumătăţile de măsură, vreau ca Dinamo să joace fotbal, să impună respect pentru orice adversar’”, a declarat Cornel Ţălnar pentru site-ul oficial al clubului Dinamo.

Dorinel Munteanu, care a părăsit Dinamo Bucureşti după doar 4 meciuri (2 victorii, 2 remiza), a fost numit antrenor principal al echipei Mordovia Saransk din Rusia.

loading...