Breaking news

Cornel Ilie și Oana, soția lui Kamara, cântă la “Te cunosc de undeva!”

Sâmbătă, 7 martie, echipa “Te cunosc de undeva!” a pregătit o ediție specială, cu momente fierbinți și extrem de romantice dedicate în totalitate doamnelor și domnișoarelor.

cornel ilie - te cunosc de undevaCornel Ilie, de la Vunk, vine la “Te cunosc de undeva!” ca să cânte împreună cu Lidia Buble, în oglindă, hit-ul “Așa, și?”.

“Avem până și telefonul pus în același buzunar”, spune Cornel, la finalul piesei.

Venirea sa din nou pe scena show-ului transformărilor va fi o bună ocazie pentru cei patru jurați să-i lanseze solistului de la Vunk invitația de a participa în calitate de concurent, în următorul sezon al emisiunii. Ce le va răspunde el, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă seară.

Un alt moment special al serii îi va avea ca protagoniști pe Kamara și soția lui, Oana. Componentul trupei  Alb Negru îi va face, cu această ocazie, o declarație de dragoste muzicală soției sale. Cei doi vor cânta “Je t’ame moi non plus”, transformați în Serge Gainsbourg și Jane Birkin.

În concursul transformărilor spectaculoase de sâmbăta aceasta, Alina Eremia va susține un moment de o senzualitate specială, când îl va imita pe sensibilul Ed Sheeran.

Daniel Iordăchioae îl va aduce pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe Ricky Martin, iar Liviu Vârciu se va transforma în colega lui, Alina Eremia.

Raluca și Denisa Tănase, de la Bambi, vor readuce în fața telespectatorilor doi titani ai muzicii și teatrului de la noi, Ileana Sărăroiu și Ștefan Bănică, iar Cezar Ouatu îl va imita pe uriașul Ray Charles.

Oana Sîrbu va apărea la “Te cunosc de undeva!” așa cum n-a mai văzut-o nimeni pe o scenă: obrăznicuță și nonconformistă, precum Meghan Trainor în clipul “All About That Bass”.

Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru vor fi pentru o seară două dive de peste Ocean, Jessie J și Nicki Minaj, iar Lidia Buble va cânta pentru a doua oară în travesti, în aceeași seară, de data asta în rolul lui Bobby Darin.

Care dintre ei va reuși cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 7 martie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”