Breaking news

Cornel Ilie prezintă gala Romanian Music Awards 2013

loading...

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, este unul dintre prezentatorii Romanian Music Awards 2013, eveniment muzical realizat în premieră de Music Channel și UTV la Brașov.

cornel ilie - rma 2013Organizatorii Romanian Music Awards 2013, Music Channel și Utv au decis să le ofere fanilor o surpriză și au stabilit că atunci când se va atinge pragul de 500.000 voturi pentru artiștii nominalizați la cele 14 categorii, să anunţe numele unuia dintre prezentatori.

Așadar, primul prezentator anunțat al galei de anul acesta este Cornel Ilie de la Vunk!

În fiecare an, gala Romanian Music Awards este găzduită de două celebrități. Anul acesta, primul nume anuntaț ca va găzdui show-ul este cel al solistului trupei Vunk.

Bucuria mea de a fi gazda RMA este dublă, mai ales că asta se întâmplă la Brașov. În primul rând, pentru că este gala cu cea mai mare notorietate din industria muzicală românească și în al doilea rând, pentru că la gala din 2011, VUNK a luat primul premiu Best Rock, tot în Brașov și tot atunci am lansat și “Pleacă”. Abia aștept să ies în fața lumii în seara de 14 septembrie și să ridicăm Brașovul în picioare, împreună cu toți artiștii care vor fi atunci pe scenă”, a mărturisit Cornel Ilie pentru organizatori.

Anul acesta, trupa Vunk este nominalizată la Best LIVE, Best Rock, Best Album, Best Group.

Anul acesta, RMA va avea loc pe 14 septembrie la Brașov, în Piața Sfatului.

loading...