Breaking news

Cornel Ilie de la Vunk, dezvăluiri interesante la Te pui cu blondele

Cornel Ilie şi CRBL sunt cei doi invitaţi care vor ţine piept armatei de blonde în războiul culturii generale, în emisiunea Te pui cu blondele de miercuri, de la 20.30.

cornel ilie - te pui cu blondelePentru că nu totul se rezumă doar la întrebările lui Dan Negru, blondele sunt mereu puse pe şotii şi încearcă să le pună beţe în roate invitaţilor. Astfel, una dintre provocări a venit din partea unei blonde care l-a pus pe Cornel Ilie la grea încercare.

Ştiind că solistul trupei Vunk compune versuri, blonda i-a propus acestuia să scrie pe loc o poezie care să conţină cuvintele „blonde” şi „gheaţă”.

Artistul nu a stat pe gânduri şi a primit încântat provocarea concurentei, mărturisind că „Eu scriu proză pe blog-ul meu. Trebuie să recunosc că poezii compun mai rar”. Cu toate acestea, atât Dan Negru, cât şi blondele au rămas impresionate de versurile pe care Cornel le-a compus.

Unele blonde sunt reci de gheaţă/ Pe ele le bei/ Şi sunt unele pe care le vezi dimineaţa/ Ele sunt cele 50 de umbre ale lui Grey. Şi eu sunt Grey”, a mărturisit solistul trupei Vunk.

Cincizeci de umbre ale lui Grey este primul volum al unei trilogii erotice care a înregistrat vânzări de 40 de milioane de exemplare în doar 4 luni.

Şi CRBL a fost încântat de provocarea lansată de blondă pentru că nu a putut sta deoparte şi a compus şi el câteva versuri. Întregul moment va putea fi urmărit miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.