Breaking news

CORINA la Matinalii 21: “Gătesc purtând tocuri de 14 cm şi un şorţ sexi!”

După ce a petrecut noaptea trecută ajunul  apocalipsei cu Radio 21 şi o mulţime de artişti, Corina s-a trezit cu noaptea –n cap azi dimineaţă şi a continuat petrecerea în studio cu Matinalii.

corinaDis de dimineață la Radion 21, Corina a cântat live “Happy Birthday” pentru Radio 21 şi i-a colindat cu “Deschide uşa creştine”,”Feliz navidad” şi “Santa Claus is coming to town” împreună cu George şi Doru de la Deepcentral.

Corina le-a  dezvăluit matinalilor că-i plac la nebunie pernele moi. “Îmi place sa fac dragoste pe pernele moi”. Şi pentru că tot a venit vorba de …dragoste, a  spus că ea crede în relaţiile lungi şi stabile: Eu mi-am găsit dragostea la 16 ani. M-a curtat un an, de la 17 ani suntem împreună oficial. Eu cred cu tărie că e bine să ai o relaţie – una şi bună, nu multe şi proaste.

Moşul de la Radio 21 i-a adus Corinei un cupcake cu numele ei, iar artista ne-a mărturisit cu această ocazie că ştie să gătească tot felul de mâncăruri tradiţionale, iar cupcake face purtând tocuri de 14 cm şi un şorţ sexi.

Artista va petrece Sărbătorile de Crăciun în Bucureşti şi crede că Moşul ar putea să-i aducă o maşină. Cât despre Revelion, îl va petrece cu fanii: De Revelion am vreo 6-7 cântări. Voi fi cu fanii mei, e cea mai mare satisfacţie. Mă îmbrac gros, am o jachetă în formă de brăduţ, am luat-o când am fost la Disney la Paris. La Satu Mare nu ajung de sărbători.

A fost ultime emisiune a Matinalilor 21 din acest an. Manuel Dinculescu, DJ Andi, Orlando şi Anca Maco revin cu forţe proaspete în ianuarie.

>