Breaking news

Corina Dănilă revine la TVR 2, cu un nou sezon al emisiunii Topping

Vineri, 10 februarie, de la ora 21.10, Corina Dănilă vă invită la un nou sezon de Topping, emisiunea cu cele mai interesante şi mai actuale topuri realizate şi propuse, în mare parte, de telespectatori.

Pentru că este prima ediţie din acest an, subiectele vor acoperi atât 2011 cât şi 2012. Astfel, Corina Dănilă va provoca la TVR 2, pe tema “Top primele 3 nemulţumiri pe 2011” tot felul personaje: artişti, analişti financiari, critici de film, creatori de modă etc.

Tot legat de anul care s-a încheiat, în această ediţie vor fi discutate şi “Top 3 inginerii financiare în 2011”, precum şi “Top 3 greşeli economice în 2011”.

Legat de anul 2012 Corina va avea deja un top al “filmelor cel mai bine vândute în luna ianuarie”, un top al “îndrăgostelilor mondene de ultimă oră”, dar şi “Top 3 îngrijorări pentru 2012”.

Şi pentru că se apropie Sf. Valentin şi Dragobetele, ca o avanpremieră la ediţia specială de săptămâna viitoare care se va concentra pe dragoste, Topping abordează, încă de mâine, un clasament pe această temă: “Topul primelor 3 piese de dragoste – cu cele mai mari vânzări din toate timpurile”.