Breaking news

Corina Crețu: Sebastian Lăzăroiu trebuie să își ceară scuze românilor și să-și înainteze demisia

Europarlamentarul PSD Corina Crețu, consideră că declarațiile recente ale consilierului prezidențial Sebastian Lăzăroiu, care a spus că “există riscul să pară că românii se comportă ca niște cerșetori, care după ce primesc bani, te și scuipă”, sunt complet inacceptabile și jignitoare față de toți cetățenii din România.

corina cretuDupă Băsescu, care ne-a făcut milogii Europei, pe motiv că suntem țara care primește donații de la bogații Europei, și consilierul său, Sebastian Lăzăroiu ne jignește pe noi, românii, spunând că suntem: cerşetori care te scuipă după ce le dai bani.

Urmare a acestor declarații, Corina Crețu a reacționat cerându-i demisia lui Lăzăroiu.

Declarațiile domnului Lăzăroiu sunt complet inacceptabile, cu atât mai mult cu cât el nu este doar un cetățean român, ci este un reprezentant al instituției Prezidențiale. Faptul că el vorbește despre români ca având comportamentul unor «cerșetori care, după ce le dai bani, te și scuipă” este dovada supremă a lipsei sale de caracter”, a spus Corina Crețu.

Eurodeputatul PSD este de părere că Sebastian Lăzătoriu trebuie să-și ceară scuze față de români și să-și înainteze demisia din funcția deținută în cadrul Administrației Prezidențiale, funcție de care nu este demn.

Sebastian Lăzăroiu își primește salariul din banii publici, din taxele și impozitele pe care românii le plătesc cu greu. A vorbi cu atât de multă aroganță și a folosi astfel de expresii jignitoare reprezintă un comportament nedemn pentru un consilier prezidențial. Îi cer în mod public domnului Lăzăroiu să clarifice dacă aceasta este poziția oficială a președinției, iar dacă aceasta este doar opinia lui, să își prezinte scuze față de poporul român și să-și înainteze demisia cu puțina onoare care i-a mai rămas”, a mai declarat Corina Crețu.