Breaking news

Copilul lui Badea e megastar. Fotografia cu el are peste un milion de vizualizări

Carmen Brumă a anunțat luni, la externarea din spital, că bebelușul pe care l-a adus pe lume în urmă cu cinci zile, se va numi Vlad Badea Brumă. Peste un milion de eprsoane au văzut fotografia cu Badea și copilul său, postată pe facebook.

mircea badea - copilCarmen Brumă a spus că numele copilului ei și al lui Badea, trecut pe certificatul constatator la externarea din spital este Vlad Badea Brumă. dar că acesta poate suferi modificări atunci când vor merge la primăria de sector pentru a elibera certificatul de naștere al copilului.

Carmen Brumă a declarat presei că se reface rapid după nașterea naturală și pune asta pe seama atitudinii sale pozitive din timpul sarcinii, pe dieta și activitatea sportivă avută în această perioadă.

Vedeta tv a spus că se reface văzând cu ochii, de la o zi la alta, și că pielea se retrage în mod miraculos. Proaspăta mămică a confirmat faptul că Mircea Badea a schimbat și el odată copilul și că i-a luat circa zeceminute, față de o asistentă care rezolvă schimbatul pamparsului în doar un minut.

Carmen a spus că Vasilică 2014 este foarte răbdător și plânge doar când îi este foame sau vrea să fie schimbat. Întrebată de jurnaliști dacă va da o petrecere în cinstea lui Vasilică 2014, vedeta a spus glumind: da…cu lapte.

Întrebată când pregătește un al doilea Vasilică 2014, Carmen Brumă a spus că nici nu vrea să audă de așa ceva și că i-a luat destul timp să-l facă și pe primul: Mie mi-a luat foarte mult timp să-l fac și pe Vasilică 2014, și în plus că am 37 de ani, nu mai am timp. când să-l fac, la penise.

Fotografia cu Mircea Badea ținându-și în brațe copilul, postată de acesta pe pagina sa de facebook, a adunat în patru zile, un milion de vizualizări.

Carmen Brumă a născut pe 14 mai, un copil de nota zece, la Spitalul Regina Maria din București. tatăl copilului este, vedeta Antena 3, Mircea Badea.