Breaking news

Copil vândut cu 2000 de lei în România. Medicii complici la tranzacție

2000 de lei, atât acostă un copil nou născut în România. Cadrele medicale de la Spitalul Bucur din București au mijlocit tranzacția copilului. născut la Moreni.

nou nascutO familie din Moreni și-a vândut copilul ca la piață, pentru doar 20 de milioane de lei vechi.

Reporterii Digi24 au reuşit, cu ajutorul camerei ascunse, să realizeze un material cutremurător. În România, ţară europeană cu pretenţii de stat civilizat, săracii îşi vând copii abia născuţi, pe bani cu care bogaţii îşi cumpără o friptură de vită, într-un restaurant pentru elite.  2000 de lei, atît a cerut tatăl unei fetite nu-născute, de doar o luna, pentru fiica lui.

Drumul  reporterilor Digi24 pentru demascarea acestui sistem bolnav, care nu dă doi bani pe viaţa unui bebelus, a început în Capitală, la Spitalul Bucur, unde  asistenta de la secţia de nou-născuţi nu pare surprinsă de propunerea care îi este făcută, si nici nu pare sa fie deranjata de faptul ca solicitarea  nu e doar imorală ci constituie chiar o infracţiune, pedepsită cu până la 7 ani de închisoare.

Din asistentă în asistentă şi din recomandare în recomandare reporterii Digi24 au ajuns la Moreni, unde asistenta care a ajutat-o pe mamă să o aducă pe Georgiana pe lume ştie că fetiţa este de vînzare.

Georgiana, fetița pe care părinţii vor să o vândă, are mai puţin de o lună. S-a născut prematur şi de când a părăsit spitalul nu a luat nici măcar un gram în greutate.

Tatăl, care mai are 5 copii acasă, vrea să scape de la şaselea si e gata să vândă marfa, la un superpret, cam cat costa o jumatate de kilogram de vita argentiniana in galantare.

Reporterii Digi24 sesizează poliţia şi organizează împreună cu oamenii legii din Moreni flagrantul. Revin a doua zi să încheie „afacerea”. Banii sunt marcaţi, pe fiecare bancnotă scrie cinic: „VÂNZARE COPIL.” Tatăl şi mama fetiţe riscă până la şapte ani de închisoare.