Breaking news

Copiii sunt invitații unei ediții cu totul speciale “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” la Kanal D

În această seară, de la ora 22:30, copiii pun stăpânire pe platoul celui mai îndrăgit quiz din România, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, într-o ediție de colecție, dedicată Crăciunului, la Kanal D.

Se spune că cei mai mici concurenți sunt cei mai mari iubitori ai Crăciunului, iar în ediția din această seară, cinci copilași, stăpâni pe vocabularul lor și foarte încrezători sunt gata să deslușească “enigmele” lui Dan Negru, în ediția specială a emisiunii.

“Am niște invitați…. cred că cei mai buni pe care i-am avut eu anul acesta!”, mărturisește entuziasmat Dan Negru.

Antonia, Maria, Eva, Carla și Eduard sunt cei cinci micuţi concurenţi care vor reuși să impresioneze încă de la primele întrebări și răspunsuri oferite amfitrionului emisiunii.

“Ce lecție am învățat în seara asta! Să aveți un Crăciun frumos!”, a spus, impresionat de micuții concurenți, Dan Negru.

Copiii aflaţi în platoul emisiunii vor avea parte şi de surprize inedite aduse în dar de Moș Crăciun, chiar în platoul “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la Kanal D.  Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, o ediție de colecție dedicată sărbătorii Crăciunului, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la Kanal D.

>