Breaking news

Copii au prioritate pe autostrada jucăriilor. Pot circula fără permis auto

loading...

Societatea contemporană este într-un ritm alert de dezvoltare, informaţie şi activitate, în general. Trăim cu toţii cotidianul, care ne solicită din primele ore ale dimineţii, până târziu în noapte, cu diverse situaţii ce trebuie rezolvate rapid.

masinuta copiiAceastă viaţă trepidantă se transmite şi copiilor, care adesea sunt privaţi de prezenţa părinţilor, ocupaţi cu diferite activităţi. Este un motiv în plus de a le oferi posibilitatea de a se dezvolta holistic (sub aspect fizic, intelectual, emoţional) pentru a fi pregătiţi pentru viaţa socială pe care o vor avea ca adulţi.

Una din posibilităţile de a le influenţa educaţia şi personalitatea în acest sens este prin a le oferi jucării care să le stimuleze dezvoltarea intelectuală şi abilităţi în diferite domenii. Creatorii de jucării pentru copii au creat şi realizat o gamă largă de jucării de acest tip, printre care se numără şi maşinuţele electrice.

În această categorie de jucării puteţi alege diferite variante: pentru unul sau doi copii, replici ale unor mărci de maşini cunoscute, replici ale unor maşini clasice sau de epoca, motociclete sau vehicule nostime în culori şi forme atractive.

Aceste jucării oferă posibilitatea celor mici ca încă de la 2-3 ani să mânuiască un mijloc de transport, să-şi coordoneze mişcările în condiţii specifice, să-şi dezvolte atenţia voluntară şi stima de sine, încrederea în forţele proprii şi capacitatea de reacţie promptă la stimuli exteriori.

Dacă doriţi să oferiţi o asemenea jucărie copilului sau nepotului dumneavoastră veţi găsi aceste tipuri de jucării în magazine, dar şi prin comenzi on line.

Va sugeram cateva modele de masinute electrice special realizate pentru copiii cu vârste între 2-7 ani. Unul dintre modele este” Maşinuţă electrică Scout” personalizată coloristic pentru fetiţe.

Designul elegant cu finisajele de excepţie va atrage cu siguranţă fetiţele, dar şi privirile celor din jur. Acţionarea maşinii se realizează cu pedala de acceleraţie, iar schimbarea direcţiei de mers cu volanul. Vehicolul are opţiunea de deplasare înainte şi retur, iar oprirea se face prin ridicarea piciorului de pe acceleraţie. Este dotată cu acumulator de 6V reîncărcabil ce dezvoltă o viteză maximă de 4 km/h.

Un alt model de maşinuţă electrică personalizată coloristic pentru băieţi este „Maşinuţă R8 Style Blue” ce poate fi acţionată prin telecomandă de către adulţi sau cu pedală de acceleraţie şi volan de către copil. Acumulatorul de 12V/7H permite funcţionarea celor două motoare ce dezvoltă o viteză maximă de 5km/h. Această jucărie este accesorizată cu centură de siguranţă cu prindere în 3 puncte, ecran ce indică gradul de consum al bateriei, are lumini faţă şi spate şi buton de activare a muzicii amplasat pe volan.

„Maşinuţă electrică cu telecomanda MiniCoupeS” reprezintă una dintre cele mai solicitate modele de către părinţi datorită structurii rezistente şi robuste, a designului elegant şi al fiabilităţii în utilizare. Această jucărie poate fi acţionată prin telecomandă sau de către copil cu ajutorul pedalei pentru acceleraţie şi frână. Dezvoltă o viteză de maxim 3km/h, iar siguranţă copilului este garantată atât de structura ansamblului, cât şi de centură de siguranţă reglabilă pe lungime.

loading...