Breaking news

Convorbirea înregistrată în care Vântu îl ameninţă pe Ghiţă, a fost făcută publică

loading...

Convorbirea dintre Sorin Ovidiu Vântu şi managerul Realitatea TV, Sebastian Ghiţă, din data de 2 aprilie,  a fost făcută publică.

vantu_ghitaSebastian Ghiţă a prezentat presei înregistrarea audio în care era ameninţat de Vântu.

Eu vin dintr-o mahala ţigănească, de prin pârnăi, din prin contrabandă cu de-aştia. Eu am făcut efoturi disperate să nu mă dau în fapt de unde vin şi cine sunt. Discutăm ca între doi băieţi: un golan bătrân şi unul tânăr. Ţi-am dat două lecţii. Te-ai bazat pe forţă, ţi-am arătat că mă p.. pe tine cu forţa ta“, îi spune Vîntu lui Ghiţă, într-o discuţie avută într-o maşină a patronului Realitatea TV.

 După care Vântu îi mărturiseşte lui Ghiţă că Măgureanu i-a dat ok-ul să împuşte rakeţii.

Discut clar, nu mi-e teamă că ai ceva pe tine, mă doare în p…”, îi spune Vîntu lui Ghiţă, precizându-i: “Deci, pe chestii de forţă şi cu ţigani, prietene, am condus. Bă, ascultă-mă cu atenţie, că să ştii şi tu: toată reţeaua de bulibaşi din România a lucrat pentru mine. Toată. Pe timpul certificatelor de proprietate. (…). Înainte lucrau pentru (…) agenţi industriali. Riscau 25 de ani sau glonţul. Furau din fabrici: macarale, alea, alea. Şi duceam la italieni. Nu ştii nimic despre mine, nimic, decât legendele făcute de proşti. Ca tine, la modul cel mai serios, am îngropat prin dealurile de prin Moldova”, a mai precizat Vântu.

După ce Vântu a expus motivul întrevederii discuţia a continuat în felul următor:

Ghiţă: E a treia oară..

Vîntu: Iniţial am vrut să îţi aplic lecţia maximă…

Ghiţă: Să mă îngropaţi ?

Vîntu: Să dau o lecţie tuturor care îndrăznesc să mă..

Ghiţă: Să mă îngropaţi ?

Vîntu: Bă, puştiule! La mine aşa ceva nu înseamnă că e politică interzisă. La mine face parte din arsenalul de lucru când sunt supărat sau când am un interes mare de apărat. Eu nu glumesc cu astea. M-am gândit după aceea că ai venit cu inima deschisă. Fii atent aici: Ţi-au şuierat gloanţele pe la urechi. Mă refer la propriu. Când ai vorbit de moarte ţi-am spus să nu vorbeşti de ce nu ştii. Deci bătrâne, la propriu m-am gândit…

Ghiţă: Eu nu

Vîntu: Da tu ai venit cu inima deschisă iniţial, într-adevăr”,

În urma acestei înregistrări a discuţiei celor doi, procurorii au dispus, în 19 aprilie, începerea urmăriri penale, iar miercuri i-au reţinut pe Sorin Ovidiu Vîntu şi Cezar Ion Ilie, pentru şantaj.

În perioada martie – aprilie 2011, sub ameninţarea denunţării unilaterale a unui contract de consultanţă şi management, Vîntu a pretins părţii vătămate Sebastian Ghiţă suma de 150.000 de euro. În cazul în care nu se conforma şantajului, Ghiţă ar fi pierdut sume importante de bani.

loading...