Breaking news

Continuă războiul în PSD. Geoană îi atacă dur pe Ponta și pe Ilie Sârbu

loading...

Mircea Geoană l-a atact dur pe Victor Ponta și Ilie Sârbu, marți seară la Realitatea TV. Președintele Senatului a declarat că pe Victor Ponta l-a făcut om, promovându-l în PSD, iar pe Ilie Sârbu l-a pus ministru cu mâna sa, iar acum acesta “minte cu neruşinare” despre o întâlnire sa cu lideri UNPR.

La o zi după ce era să fie dat afară din PSD și de la șefia Senatului, Mircea Geoană l-a făcut praf pe Ponta și Ilie Sârbu.

Dacă îl excluzi pe Geoană, nu îl excluzi doar pe Geoană, ci şi ceea ce reprezintă el în partid, în afara partidului. Zestrea electorală a PSD se micşorează. Astăzi înţeleg şi mai puţin. S-a pornit un război fără nicio şansă reuşită. Votul merge în plen, iar majoritatea şi-a enunţat intenţiile. Ceea ce mă deranjează cel mai tare este această perfidie: că eu fac jocurile Puterii. Ce ne propun aceşti lideri, mai izolaţi ai partidului decât credeau, este să lăsăm acolo un loc liber, să lăsăm tancul sovietic al Puterii să meargă cu şenilele. Vreau să-i transmit lui Ilie Sârbu, pentru că l-am pus ministru, care la o altă televiziune a spus că m-am întâlnit cu UNPR la un restaurant: Minţiţi cu neruşinare! Ceea ce mi s-a reproşat este că nu aş fi un om suficient de încredere dacă cumva este suspendat Traian Băsescu. Stau şi mă uit şi spun cine a iniţiat dacă nu Mircea Geoană suspendarea lui Băsescu, cine era preşedintele partidului atunci când a trecut singura moţiune de cenzură la adresa unui guvern?”, a delcarat Geoană în direct marți seară la Realitatea TV.

Președintele Senatului a spus că nu l-a sunat nimeni de la Putere și că Ponta l-a făcut om în PSD.

Nu m-a sunat nimeni din partea Puterii. M-a sunat cineva de la colegii liberali, preocupaţi. În timp ce domnul Ponta taie cu bomfaierul şansa noastră de a guverna. Cum poate să spună Ponta că am fost cinci ani de zile lider şovăielnic, păi liderul ăla şovăielnic l-a făcut om pe Victor Ponta, l-am ridicat împotriva voinţei partidului. Oamenii merg cu o soluţie atât de aberantă. Dacă şi-au propus în cap să-l excludă pe un om care a avut 5 milioane de voturi, să nu se mire că şansele USL scad. Cum să eu doresc distrugerea PSD? Cum să doresc răul românilor? Le-a sucit Dumnezeu minţile! Nu e niciun reproş pe care mi-l pot face cu privire la munca mea la Senat. Faptul că am fost acuzat de actuala Putere, că încerc să blochez legea asistenţei sociale, că am atacat legea educaţiei la Curtea Constituţională… Domnul Ponta încearcă să şteargă cu buretele cinci ani în care am fost preşedintele PSD. ”, a mai declarat Mircea Geoană.

loading...